|

FOTO: Spectacol folcloric, concert Bere Gratis și focuri de artificii, în ultima seară a Festivalului „Toamna Cugireană”, ediția a XIX-a

DSCN4931Programul festivalului „Toamna Cugireană” a continuat duminică cu un spectacol folcloric maraton. Iubitorii muzicii populare au putut urmări evoluțiile celor nouă asambluri folclorice prezente în cadrul festivalului, „Mlădițe Cugirene”, Asamblul „Ampelum” – Zlatna, Asamblul „Iezerul” – Ighiu, Asamblul „Vasile Lucaciu” – Șișești – Maramureș, Asamblul „Câmpul Pâinii” – Vinerea, Asamblul „Măgura” – Codlea – Brașov, Asamblul „Sveti Nikola” – Deta – Timișoara, Asamblul „Mugurelul” – Cluj Napoca, Asamblul „Meseșul” – Zalău, lor adăugându-se și Asamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” – Sibiu care au lipsit de la parada portului popular.

Alături de toate aceste asambluri au urcat pe scena festivalului o serie de invitați, printre care Nelu Albu, Robert Târnăveanu Traian Stoiță, Camelia Cosma Stoiță și Mariana Anghel.

Invitații de seară ai festivalului au fost îndrăgiții interpreți de muzică populară Cornelia și Lupu Rednic. Cei doi artiști au interpretat cele mai cunoscute melodii din repertoriul lor. Melodiile celor doi au fost pipărate și de glumele și bancurile spuse de către Lupu Rednic. La finalul repertoriului, cei doi soliști au coborât în fața scenei unde au fost așteptați de serie de admiratori pentru a râmâne fiecare cu câte o amintire: o poză sau un simplu autograf.

Seara a continuat cu un spectacol de muzică ușoară, publicul fiind încântat de trupa locală „Millenium C” și Bere Gratis.

În piețeta din apropierea Casei de Cultură Cugir a avut loc un număr de jonglerii de foc purtând semnătura trupei clujene „Juggling”, trupa de pe malul Someșului oferindu-le celor prezenți o combinație de teatru, muzică, dans și nu în ultimul rând jonglerii cu foc.

Cele două zile ale festivalului „Toamna Cugireană”, ediția a XIX-a, s-au încheiat duminică, 18 septembrie, cu un foc de artificii.

Sorin Giurca

URL scurt: https://cugir.alba24.ro/?p=156854Publicat de pe 19 Sep 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “FOTO: Spectacol folcloric, concert Bere Gratis și focuri de artificii, în ultima seară a Festivalului „Toamna Cugireană”, ediția a XIX-a”

  1. un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani de zile ,cantareti drogati si expirati care canta si gratis,UN FESTIVAL FARA NICI UN SENS..SAMBATA AU CHEMAT NISTE ^^^^^^ PE SCENA SI AU BUBUIT URECHILE OAMENILOR DE AU PLECAT TOTI ACASA .DUMINICA BERE GRATIS AU CANTAT SINGURI TOTI OAMENII PLECASERA ACASA .ARTIFICIILE AU FOST LA 23.00 CAND NIMENI NU MAI ERA LA RAHATUL ALA DE FESTIVAL…DECI NISTE TAMPITI CARE HABAR NU AU CUM SA ORGANIZEZE UN FESTIVAL..

  2. foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa ,,mici cruzi si arsi .de ani de zile numai mandrie si traditie aveti in cap..jos consilierii comunisti ..vrem Zilele cugirului in iulie _august cand este soare ,cald,si foc de artificii sambata..nu duminica la 23:00 cand toata lumea pleaca acasa ptr ca dimineata merg la serviciu..cine naiba sta acolo pana la ora aia..ATATA MINTE NU AVETI ??ORGANIZATORII LU PESTE

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...