|

Ziua Mondială a Educaţiei, sărbătorită la Cugir. Eveniment festiv dedicat tuturor profesorilor din oraş şi medalii de onoare pentru cei aflaţi la pensie

casa de culturaCu ocazia Zilei Mondiale a Educației din 5 octombrie, Primăria Orașului Cugir, Consiliul Local și Casa de Cultură organizează un eveniment festiv dedicat tuturor cadrelor didactice din localitate.

“Începând de anul acesta, am prevăzut în calendarul activităților cultural-artistice sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației. Astfel, am invitat la Sala de Festivități a Casei de Cultură pe educatorii, învățătorii şi profesorii din Cugir, activi sau aflaţi la pensie, să participe la acest eveniment prin care dorim să ne manifestăm aprecierea faţă de cei care trudesc pentru modelarea minții și conduitei copiilor din acest oraş”, a declarat viceprimarul Cugirului, Călin Furdui.

Organizatorii au pregătit momente de muzică bună oferite de Taraful Casei de Cultură cu solistele Ionela Popa și Raluca Paștiu, Grupul Mlădițe Cugirene și Trupa The Puzzels din Alba Iulia.

Sunt aşteptate să răspundă invitaţiei Primăriei Orașului Cugir, Consiliului Local și Casei de Cultură peste 150 de cadre didactice din Cugir.

Primarul Adrian Teban va oferi medalia de onoare a oraşului Cugir mai multor dascăli aflaţi la pensie, care şi-au dedicat peste 30 de ani din viaţă instruirii şi educării mai multor generaţii.

În anul 1994, UNESCO a inaugurat prima Zi Mondială a Educatorilor, pentru a comemora semnarea, în 1966, a Recomandării făcute de UNESCO și Organizația Internațională a Muncii, privind condițiile de muncă ale personalului didactic.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156955Publicat de pe 5 Oct 2016. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...