|

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Cugir. 23 de cupluri vor aniversa Nunta de Aur

varstnici, pensionari, cugirEste deja o tradiție ca Primăria Orașului Cugir, împreună cu Casa de Cultură și Serviciul Public de Asistență Socială să marcheze Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Și anul acesta, data de 1 octombrie este dedicată vârsnicilor din Cugir, pentru care organizatorii au pregătit o serie de activități.

Nunta de Aur este destinată exclusiv cuplurilor care sărbătoresc anul acesta 50 de ani de căsătorie şi care sunt așteptate la ora 16.00 la Casa de Cultură.

Cele 23 de cupluri vor primi binecuvântare din partea unui sobor de preoți, în prezenţa celor dragi și a oficialităților locale. Tot acum, organizatorii le vor înmâna sărbătoriţilor diplome și flori în semn de apreciere și respect pentru longevitatea vieți trăite în doi.

Începând cu ora 17.00, cuplurile sărbătorite sunt invitate alături de ceilalți vârsnicii din oraș la Cantina Casei de Cultură, unde va avea loc un spectacol artistic susținut de Gino Band, Taraful Casei de Cultura și soliștii Ionela Popa și Cristian Fodor.

„Cel mai important lucru îl reprezintă faptul că, în această zi importantă, vârstnicii din oraș se vor desprinde din monotonia de zi cu zi, vor uita de grijile cotidiene şi se vor simți preţuiţi de către comunitatea locală. Este ceea ce dorim să transmitem prin aceste evenimente organizate de Ziua Ințernaţională a Persoanelor Vârstnice”, spune viceprimarul Călin Furdui.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156901Publicat de pe 26 Sep 2016. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...