|

FOTO: A plouat de Ziua Copilului, la Cugir. Sărbătoarea a continuat în incinta Casei de Cultură

Primăria şi Casa de Cultură Cugir, în parteneriat cu instituţiile şcolare au organizat vineri, cu ocazia Zilei Copilului o serie de manifestări artistice şi sportive. Pe lângă acţiunile deja cunoscute, copiii au avut parte şi de câteva momente inedite cum ar fi „Târgul copiilor” şi un spectacol stradal cu animatori.

Programul a început  la ora 14.00 și s-a desfășurat afară până la ora 16.00, când vremea a început să se înrăutățească, iar activitățile s-au mutat în incinta Casei de Cultură. O parte din competițiile pregătite pentru copii s-au desfășurat în acest interval de timp, astfel că doar spectacolul stradal cu animatori a avut loc la Casa de Cultură. Deși sărbătoarea a fost întreruptă de ploaie, copiii s-au distrat și s-au bucurat de evenimentul dedicat doar lor. Astfel că „Târgul copiilor ” a fost un succes în rândul celor mici, care au reușit să-și vândă obiectele nu doar celor de vârsta lor, ci și adulților. Cei mici au afișat pe tarabe diverse obiecte precum cele confectionate manual, jocuri, cărți de colorat, jocuri pe calculator, filme, haine. De asemenea, la Scoala Gimnazială nr.3 a avut loc o expoziție de origami a unui elev din clasa a III-a, Alexandru Vetișan împreună cu profesorul acestuia, Dorin Brândușe, care îi împărtășește pasiunea.

Organizatorii au anunţat, anterior evenimentului, că au conceput două variante de programe, în funcţie de vremea de afară. Manifestările au fost programate pe Bulevardul Alexandu Sahia – competiţii de şah, biciclete şi role, atletism, cross, streat ball, karate, carturi, desene pe asfalt şi „Târgul copiilor”, în cadrul căruia au fost amplasate mici tarabe. În cazul apariţiei ploilor, s-a luat în calcul amânarea desenelor pe asfalt şi concursurilor de biciclete şi role, iar restul manifestărilor au fost relocate la Casa de Cultură.

Locaţia a fost păstrată pentru competiţiile de fotbal, handbal, tenis de câmp, indiferent de vreme, în sălile de sport de la şcoli.

O noutate cuprinsă în program este spectacolul stradal cu animatori oferit de Teatru Reflector din Cluj.

Directoarea Casei de Cultură spune că anul acesta a dorit să vină cu ceva nou de Ziua Copilului, prin care cei mici să aibă ocazia să socializeze unii cu alții: „Ne-am gândit ca anul acesta să le facem o bucurie copiilor, pe lângă activitățile cu care s-au obișnuit să le oferim un moment inedit, spunem noi. Ne-am gândit la un eveniment care să fie numit Târgul copiilor, care să le ofere celor mici, posibilitate de a-și comercializa sau de a da la schimb jucării, cărți, reviste și alte lucruri. Vom amenaja mici tarabe pentru a crea această senzație de târg al copiilor.”

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150005Publicat de pe 31 Mai 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “FOTO: A plouat de Ziua Copilului, la Cugir. Sărbătoarea a continuat în incinta Casei de Cultură”

  1. […] Reprezentanții administrației locale al orașului Cugir fac pregătiri pentru organizarea Zilei Copilului. Aceasta nu va fi sărbătorită pe data de 1 iunie, ci vineri, 31 mai, iar copiii vor avea parte de tot felul de surprize din partea organizatorilor. Față de anul trecut, cei mici vor avea un târg al copiilor unde aceștia își vor putea da la schimb sau vinde jucăriile pe care nu le mai folosesc. Vezi detalii pe Cugir24.ro. […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...