|

VOT pentru PREȘEDINTE, turul doi, la Cugir: Cum au votat politicienii locali și ce declară Adrian Teban și Mircea Trifan

adrian teban votLiderul ACL de la Cugir, respectiv cel al Alianței PSD-UNPR-PC au mers la vot în turul doi al alegerilor prezidențiale. Primarul Adrian Teban (PNL) și Mircea Trifan (PSD) au dat dovadă că a vota este important şi au exprimat totodată aşteptările de la acest moment important pentru ţară.

Primarul orașului Cugir și totodată prim-vicepreședintele ACL la nivel local, Adrian Teban s-a prezentat pentru a-și exercita dreptul de vot la ora 11.00 la secția de votare nr. 2, amplasată în incinta Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir. Edilul a venit alături de soție.

La ieșirea de la urne, primarul a declarat că a votat pentru o democrație autentică și din nou acesta a făcut apel către tinerii din Cugir și implicit din județul Alba să meargă la vot:

„Am votat cu încrederea că viitorul preşedinte va reuşi să contribuie la construirea unei democraţii autentice, nu a unei democraţii contrafăcute, asemeni produselor chinezeşti. Sper ca tinerii din Cugir, din judeţul Alba şi din întreaga ţară să iasă la vot şi să-şi decidă viitorul, în mod liber, democratic, aşa cu şi-au dorit cei care au ieşit în stradă în 1989.

Am certitudine că trăim un moment istoric, care va decide viitorul acestei ţări şi sper ca de mâine să pornim pe un drum european autentic”, a spus Adrian Teban.

mircea trifan votPreședintele Alianței PSD-UNPR-PC din Cugir, Mircea Trifan a votat la ora 12.00, la secția de votare nr. 145 din Cugir de la grădiniţa de pe strada 21 Decembrie 1989.

La ieșirea din secția de vot, liderul PSD Cugir a declarat că a votat pentru o țară prosperă și respectată în Uniunea Europeană.

„Am votat pentru o Românie prosperă, respectată și apreciată în Uniunea Europeană de țările prietene și aliate. Sper să se termine cei 10 ani de de dictatură a Guvernului Băsescu, să se termine dezbinarea și ura dintre români.

Am votat pentru un președinte care știe să unească românii, care știe să reprezinte cu dragoste și cu cinste interesele românilor peste tot unde va merge în calitatea sa de viitor președinte”, susţine Trifan.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153690Publicat de pe 16 Noi 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...