|

VINERI: Manevre de siguranţă la baraj. Locuitorii sunt avertizaţi despre posibile creşteri de debite pe râul Cugir

baraj cugirPrimăria Oraşului Cugir anunţă că vineri, 16 mai, Sucursala Hidrocentrale Sebeş efectuează manevre cu vana segment de la golirea de fund aferentă Barajului Cugir.

Manevrele se fac cu circulaţie de apă în intervalul orar 10.00 – 16.00. Debitul de apă evacuat este de maxim 30 mc/s, iar durata efectivă a deversării este de maxim 15 minute.

Pe perioada efectuării manevrelor, locuitorii sunt atenţionaţi să manifeste prudenţă, întrucât sunt posibile creşteri de debite pe râul Cugir, fără a se atinge cotele de inundaţii.

Manevrele de vineri, 16 mai, fac parte din Programul de măsuri pentru pregătirea exploatării amenajării Sebeş în condiţii de ape mari (viituri), pentru anul 2014.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152693Publicat de pe 12 Mai 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...