|

VINERI: “Crăciunul Copiilor” la Casa de Cultură Cugir. Spectacol de teatru, întâlnire cu Moş Crăciun şi târg de jucării

Casa de Cultură Cugir a pregătit un program special dedicat copiilor. În pragul sărbătorilor de iarnă. Organizatorii îi aşteaptă pe cei mici, alături de părinţi şi bunici, vineri, de la ora 17.00, la un eveniment desfăşurat sub numele de „Crăciunul Copiilor”.

Implicat direct este Cercul de Teatru de Amatori, care a pregătit în debutul manifestărilor piesa „Poveste de Crăciun”, o introducere în atmosfera potrivită pentru ceea ce va urma: întâlnirea cu Moş Crăciun. Copiii vor avea ocazia să îi spună personal Moşului ceea ce doresc să primească sub brad în noaptea de Ajun, iar cei mai timizi vor putea să îi conceapă o scrisoare în cadrul atelierelor de creat scrisori pe care organizatorii le vor amenaja.

De la „Crăciunul Copiilor” nu pot lipsi baloanele care vor lua diferite forme în mâinile îndemânatice ale tinerilor artişti din cadrul Cercului de Teatru. Cei care iubesc desenul vor putea să picteze, însă nu pe foi de hârtie, ci direct pe feţele prietenilor, fraţilor, părinţilor sau bunicilor care acceptă această provocare. Pentru cei mai pretenţioşi copii, vor exista şi ateliere de face painting, în cadrul cărora vor putea fi pictaţi de către profesioniştii noii arte.

Cu ocazia acestui eveniment, Casa de Cultură va găzdui o nouă ediţie a Târgului Copiilor, care a avut loc pentru prima dată anul acesta pe 1 iunie. Aşadar, cei care doresc să îşi vândă jucăriile pe care nu le mai folosesc sau diverse creaţii proprii, o pot face în cadrul acestui târg amenajat în foaierul Casei de Cultură.

Organizatorii le promit copiilor şi multe alte surprize, cu condiţia să fie cuminţi, în aşteptarea Moşului. Preţul unui bilet la „Crăciunul Copiilor” este de 10 lei.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia “Maty şi Tărâmul Fermecat”.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151798Publicat de pe 17 Dec 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...