|

VINERI: Alegeri locale la PDL Cugir. Singurul candidat pentru preşedinţia organizaţiei este Radu Roşianu

Vineri, 10 mai, la Cugir are loc Conferința Orășenească a Consiliului de Coordonare Local al filialei Partidului Democrat Liberal (PDL). Se desfăşoară alegeri pentru conducerea organizaţiei pe următorii doi ani. Pentru funcţia de preşedinte, singurul candidat este actualul lider PDL Cugir, Radu Roşianu.

Evenimentul are loc în sala de consiliu din Primăria Cugir, începând cu ora 18.00.

Ordinea de zi a conferinței cuprinde dezbaterea și aprobarea Raportului de activitate a Biroului Organizației PDL Cugir – prezentarea bilanțului activitaților filialei cugirene din anul 2009 până în prezent; alegeri pentru funcţiile de președinte al organizației locale pe următorii doi ani, cei doi prim-viepreședinți, secretarul general al organizației, cei şapte vicepreședinți, 10 secretari.

La conferință vor participă un număr de 100 delegați.

Dintre rândurile oficialităților județene ale Partidului Democrat Liberal sunt așteptați să participe: Ion Dumitrel – președintele CJ Alba, prim-vicepreședintele PDL Alba, Marius Hațegan – secretar general adjunct al PDL Alba, senatorul PDL Alexandru Pereș, deputatul PDL Clement Negruț, dar şi liderul PDL Alba, Mircea Hava, primarul orașului Alba Iulia.

În cursa pentru funcția de președinte a filialei PDL Cugir este înscris un singur candidat, actualul lider al organizaţiei, Radu Roșianu. Acesta deține funcția de conducere a filialei cugirene din anul 2007, de când nu a mai avut un contracandidat puternic. Ocupă în prezent funcția de director tehnic al Parcului Industrial Cugir, iar anterior a fost administrator special al Fabricii de Arme și Muniție Cugir.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149740Publicat de pe 9 Mai 2013. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “VINERI: Alegeri locale la PDL Cugir. Singurul candidat pentru preşedinţia organizaţiei este Radu Roşianu”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...