|

VIDEO: Compania italiană „Tehno Plast” va investi peste 1 milion de euro pentru deschiderea unei fabrici la Cugir

Compania italiană „Tehno Plast” SRL va investi la Cugir peste 1 milion de euro pentru deschiderea unei fabrici de injecție de masă plastică pentru industria auto. Firma cu punct de lucru și în România a închiriat două hale, cu o suprafață de peste 6.000 de metri pătrați, în incinta UM Cugir și a demarat deja lucrările pentru amenajarea fabricii.

Anunțul a fost făcut de vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, care apreciază că, după demararea lucrărilor, vor fi create aproximativ 100 de noi locuri de muncă: „Este un prim pas în crearea unui pol de dezvoltare la Cugir. Este vorba despre un investitor italian care deja s-a apucat de lucru. Acolo va fi o investiție de peste 1 milion de euro  și o estimare între 50 și 100 de locuri de muncă în perioada următoare. Acolo se va produce injecție de mase plastice pentru industria auto. Hala asta era licitată de 4 ani de zile, dar din păcate nu a fost pusă în valoare, iar acum deja s-a semnat contractul de închiriere și cel mai probabil la 1 ianuarie vor fi demarate angajările și va începe producția”.

Contractul de închiriere  a fost încheiat pe o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire. Potrivit directorului Uzinei Mecanice Cugir, Mihai Nicușor, investitorul și-a manifestat chiar intenția de cumpăra spațiile respective, iar pe viitor se va lua în considerare și această posibilitate. Pe lângă cele două hale, „Tehno Plast” SRL a cumpărat și terenul aferent.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=140811Publicat de pe 7 Noi 2012. Publicat in BREAKING NEWS, ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “VIDEO: Compania italiană „Tehno Plast” va investi peste 1 milion de euro pentru deschiderea unei fabrici la Cugir”

  1. cine-i omu’ asta si ce vrea de la noi?

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...