|

Valentine’s Day: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților prin care să-ți impresionezi persoana iubită

imagesLuna februarie este considerată luna iubirii și a romantismului. Chiar dacă Valentine’s Day nu este o sărbătoare specifica țării noastre, în fiecare an este tot mai apreciată și sărbătorită de cei îndrăgostiți și nu numai. Pentru a arăta persoanei iubite cât de mult contează pentru tine surprinde-o cu un mesaj romantic sau haios de Ziua Îndrăgostiților. Dacă nu ești într-o perioadă inspirată vă prezentăm câteva mesaje pe care e poți trimite jumătății tale.

Citește și 24 februarie: De DRAGOBETE iubește românește. Cu ce MESAJE îți poți surprinde jumătatea de ziua îndrăgostiților la români

Citeşte şi : MESAJE de 8 MARTIE 2016: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Ce să îi transmiți mamei, iubitei, colegelor sau profesoarelor

„Dacă aș planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, as merge acum printr-o gradină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul”.

„Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiți. Unii au răspuns ca bogăția, alții – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primut SMS-ul de la tine. Am zâmbit și am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

„M-am uitat în portofel și era gol, m-am uitat în buzunar și am găsit doar câteva monede,m-am uitat în inima și te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!”

„Chiar dacă am tuse, durere-n gat, frisoane și stări de oboaseală, cu sau fară gripa porcina…dragostea pentru tine mă bagă-n boală.”

„Ești un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ți fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiți că vei înflori numai pentru mine.”

„ Voi merge alături de tine pe strada cu o condiție: ascundeți aripile pentru ca lumea să nu știe că ești îngerul meu”

„Te iubesc cu foc de când eram cât Boc, mulți ne-au împroșcat cu lături dar noi ne-am simșit siguri pe noi…ca Videanu între borduri.”

„ Nu iți voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îți voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decât orice.”

„Ceea ce-ți scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăți de suflet și minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!”

„Te-am cunoscut în clipe grele,

Când sufletul mi-era pustiu,

Și m-am îndrăgostit de tine,

Fără să vreau fără să știu.”

Citește și  ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: MESAJE romantice și haioase de Valentine’s Day. Ce să îi transmiți iubitei sau iubitului

Citește și MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pe care le poţi transmite celor dragi

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152075Publicat de pe 14 Feb 2014. Publicat in ACTUALITATE, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...