|

Valentine’s Day: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților prin care să-ți impresionezi persoana iubită

imagesLuna februarie este considerată luna iubirii și a romantismului. Chiar dacă Valentine’s Day nu este o sărbătoare specifica țării noastre, în fiecare an este tot mai apreciată și sărbătorită de cei îndrăgostiți și nu numai. Pentru a arăta persoanei iubite cât de mult contează pentru tine surprinde-o cu un mesaj romantic sau haios de Ziua Îndrăgostiților. Dacă nu ești într-o perioadă inspirată vă prezentăm câteva mesaje pe care e poți trimite jumătății tale.

Citește și 24 februarie: De DRAGOBETE iubește românește. Cu ce MESAJE îți poți surprinde jumătatea de ziua îndrăgostiților la români

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2018: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

„Dacă aș planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, as merge acum printr-o gradină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul”.

„Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiți. Unii au răspuns ca bogăția, alții – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primut SMS-ul de la tine. Am zâmbit și am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

„M-am uitat în portofel și era gol, m-am uitat în buzunar și am găsit doar câteva monede,m-am uitat în inima și te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!”

„Chiar dacă am tuse, durere-n gat, frisoane și stări de oboaseală, cu sau fară gripa porcina…dragostea pentru tine mă bagă-n boală.”

„Ești un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ți fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiți că vei înflori numai pentru mine.”

„ Voi merge alături de tine pe strada cu o condiție: ascundeți aripile pentru ca lumea să nu știe că ești îngerul meu”

„Te iubesc cu foc de când eram cât Boc, mulți ne-au împroșcat cu lături dar noi ne-am simșit siguri pe noi…ca Videanu între borduri.”

„ Nu iți voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îți voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decât orice.”

„Ceea ce-ți scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăți de suflet și minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!”

„Te-am cunoscut în clipe grele,

Când sufletul mi-era pustiu,

Și m-am îndrăgostit de tine,

Fără să vreau fără să știu.”

Citește și  ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: MESAJE romantice și haioase de Valentine’s Day. Ce să îi transmiți iubitei sau iubitului

Citește și MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pe care le poţi transmite celor dragi

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152075Publicat de pe 14 Feb 2014. Publicat in ACTUALITATE, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...