|

UPDATE: Şedinţă la CL Cugir. Proiect pentru aprobarea bugetului local şi regulamentul serviciului de alimentare cu apă. Vezi ordinea de zi

Vineri, 29 martie, consilierii s-au întrunit în ședință ordinară, cu 10 proiecte pe ordinea de zi. S-a luat în discuţie aprobarea bugetului local al orașului Cugir pe anul 2013, planul de ordine și siguranță publică, trecerea imobilului policlinicii în gestiunea contabilă a Primăriei pentru implementarea proiectului de modernizare, modificarea Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, dar şi prelungirea prelungirea contractelor de închiriere pentru doi chiriaşi din blocul  ANL.

UPDATE: Toate proiectele au fost aprobate.

Ordinea de zi:

1. Aprobarea bugetului local al oraşului Cugir pe anul 2013.

2. Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta cadrelor didactice pe luna februarie 2013.

3. Aprobarea trecerii imobilului clădire Policlinică în gestiunea contabilă a Primăriei Oraşului Cugir pe perioada de implementare a proiectului „Modernizarea şi echiparea ambulatoriului Spitalului Orăşenesc Cugir, judeţul Alba”.

4. Însuşirea Raportului de expertiză topografică extrajudiciară depus de reclamantul Ioani Nicolae la Judecătoria Alba Iulia, pentru rectificare Carte Funciară.

5. Aprobarea Planului de ordine şi siguranţă publică al oraşului Cugir pe anul 2013.

6. Aprobarea Procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de administraţie al Ocolului Silvic Sâpcea Cugir RA.

7. Aprobarea modificării şi completării Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă şi canalizare în Oraşul Cugir.

8. Aprobarea încheierii actelor adiţionale privind prelungirea contractelor de închiriere pentru doi chiriaşi din blocul ANL situat pe strada Narciselor, nr. 2.

9. Aprobarea obiectivelor şi criteriilor de performanţă – Anexă la Contractul de mandat al şefului Ocolului Silvic Sâpcea Cugir R.A.

10. Ratificarea Dispoziţiei nr. 348/15.03.2013 privind declararea de interes public a campaniei „Curăţenia de primăvară în Oraşul Cugir 2013”.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148790Publicat de pe 29 Mar 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...