|

UPDATE: Ședință de Consiliu Local la Cugir. S-a votat schimbarea destinației pentru trei clădiri ale Şcolii „Iosif Pervain”

Consiliul Local Cugir s-a întrunit vineri, 26 aprilie, începând cu ora 11.00, în ședință ordinară, pentru a supune la vot opt proiecte de hotărâre. Printre acestea s-au regăsit schimbarea destinaţiei a trei clădiri ale Şcolii Gimnaziale „Iosif Pervain” Cugir pentru servicii de asistență socială şi aprobarea concesionării pajiştilor aparţinând domeniului privat al oraşului Cugir. Un alt proiect îi vizează pe cetățenii de etnie romă, pentru care s-a propus constituirea unui grup de lucru local pentru incluziune socială.

 

UPDATE: Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate, iar două dintre acestea cu amendamente. Este vorba despre proiectul privind concesionarea pajiştilor, la care s-a modificat procedura negocierii, având în vedere că mai există încă o asociație de crescători de animale în Vinerea și proiectul privind modificarea şi completarea Regulamentului de ordine publică şi gospodărire a oraşului Cugir, în cadrul căruia s-a cerut să intervină și Poliția Locală în cazuri de contravenție.

Vă prezentăm ordinea de zi:

1. Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta cadrelor didactice pe luna martie 2013.

2. Propunerea schimbării destinaţiei a trei clădiri aparţinând Şcolii gimnaziale „Iosif Pervain” Cugir, pentru servicii de asistenţă socială.

3. Aprobarea concesionării pajiştilor aparţinând domeniului privat al oraşului Cugir.

4. Modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 42/2012 privind participarea oraşului Cugir la proiectul „Prevenirea şi corectarea părăsirii timpurii a şcolii”.

5. Acordul pentru atribuirea în proprietate a terenului aferent construcţiilor prin Ordin al Prefectului cetăţenilor Ruja Mircea şi soţia Ioana.

6. Acordul pentru atribuirea în proprietate a terenului aferent construcţiilor prin Ordin al Prefectului cetăţenilor Dobrean Iosif şi soţia Constanţa.

7. Modificarea şi completarea Regulamentului de ordine publică şi gospodărire a oraşului Cugir aprobat prin H.C.L. 79/2011.

8. Aprobarea constituirii la nivelul oraşului Cugir a Grupului de lucru local pentru incluziunea cetăţenilor aparţinând minorităţii rome.

9. Aprobarea Regulamentului Curţii de Obor a oraşului Cugir.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149366Publicat de pe 26 Apr 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “UPDATE: Ședință de Consiliu Local la Cugir. S-a votat schimbarea destinației pentru trei clădiri ale Şcolii „Iosif Pervain””

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...