|

Unul dintre cei doi fraţi din Cugir care au căzut de la etajul trei, la începutul lunii august, a murit la spital. Cazul a ajuns în atenţia Parchetului

Tragedie în familia celor doi fraţi care au căzut de la etajul trei al unui bloc din Cugir, în 3 august, după ce s-au certat, aflaţi sub influenţa alcoolului. Unul dintre aceştia, un tânăr de 31 de ani, a murit la spitalul din Alba Iulia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cazul a ajuns în atenţia Parchetului, pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Reamintim că în 3 august, la ora 23.00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că două persoane au căzut de la etajul trei al unui bloc situat pe strada Victoriei, la numărul 2A, din oraş.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că între I.I.D. (25 de ani) şi fratele său, S.C. (31 de ani), ambii din Cugir, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan. Unul dintre cei doi fraţi a avut o discuţie cu mama lui, după care a fost îmbrâncit pe holul scării de bloc de către celălalt frate. Şi-au aplicat reciproc lovituri, s-au dezechilibrat şi au “plonjat” prin geamul de la holul blocului, în gol, de la etajul trei.

I.I.D. a suferit traumatism în zona capului şi fractură la picior, însă fratele său de 31 de ani a fost transportat în comă la spital. Medicii au anunţat decesul acestuia, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cazul a ajuns în atenţia Parchetului, care va cerceta condiţiile în care s-a produs incidentul.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150976Publicat de pe 31 Aug 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Unul dintre cei doi fraţi din Cugir care au căzut de la etajul trei, la începutul lunii august, a murit la spital. Cazul a ajuns în atenţia Parchetului”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...