|

Un tânăr din Cugir a furat cheia unei maşini de la o firmă, ca să se plimbe cu autoturismul prin Alba Iulia. S-a ales cu dosar penal

Un tânăr de 23 de ani din Cugir este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras cheia unei maşini parcate în faţa unei firme, ca să se plimbe cu autoturismul prin Alba Iulia. Nu a apucat, pentru că proprietara maşinii l-a reclamat la poliţie şi a fost prins.

Vineri, 17 august, la ora 11.03. Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată  prin  S.N.U.A.U  112  de către o femeie din Alba Iulia, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras din biroul firmei la care lucrează, situată în Alba Iulia, cheia autoturismului său, după care a fugit.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică. Poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea principalului suspect de comiterea furtului, Z.V.O., un tânăr de 23 de ani, din Cugir. Acesta care a sustras cheia autoturismului cu scopul de  a-l fura, pentru a se plimba prin municipiul Alba Iulia, după cum a declarat.

Acesta nu a apucat să identifice şi să sustragă autoturismul care era parcat în apropierea societăţii comerciale la care lucrează reclamanta.

Faţă de  Z.V.O. a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=113698Publicat de pe 18 Aug 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...