|

Un tânăr din Cugir a furat cheia unei maşini de la o firmă, ca să se plimbe cu autoturismul prin Alba Iulia. S-a ales cu dosar penal

Un tânăr de 23 de ani din Cugir este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras cheia unei maşini parcate în faţa unei firme, ca să se plimbe cu autoturismul prin Alba Iulia. Nu a apucat, pentru că proprietara maşinii l-a reclamat la poliţie şi a fost prins.

Vineri, 17 august, la ora 11.03. Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată  prin  S.N.U.A.U  112  de către o femeie din Alba Iulia, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras din biroul firmei la care lucrează, situată în Alba Iulia, cheia autoturismului său, după care a fugit.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică. Poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea principalului suspect de comiterea furtului, Z.V.O., un tânăr de 23 de ani, din Cugir. Acesta care a sustras cheia autoturismului cu scopul de  a-l fura, pentru a se plimba prin municipiul Alba Iulia, după cum a declarat.

Acesta nu a apucat să identifice şi să sustragă autoturismul care era parcat în apropierea societăţii comerciale la care lucrează reclamanta.

Faţă de  Z.V.O. a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=113698Publicat de pe 18 Aug 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...