|

Un tânăr din Cugir a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru furt de maşini. Este cercetat în două dosare penale

Poliţiştii din Alba Iulia au reuşit identificarea infractorului care, la la sfârşitul lunii iulie, a furat un autovehicul din parcarea unui bloc din oraş. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din Cugir, care mai are la activ un dosar penal de furt calificat. A fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 5 septembrie, poliţiştii au finalizat documentarea activităţii infracţionale a lui Z.V.O., de 23 de ani, din Cugir, care este suspect de comiterea furtului unui autovehicul (marca Seat), comis în noaptea de 27/28 iulie, din parcarea unui bloc situat pe raza municipiului Alba Iulia.
Maşina a fost găsită de poliţiştii din Cugir, în data de 3 august, abandonată, pe strada M. Kogălniceanu din Cugir, fără plăcuţele de înmatriculare şi a fost restituită proprietarului.
Tânărul mai este cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru că, în data de 18.08.2012, în jurul orelor 11,00, a sustras din biroul unei firme cheia de contact a unui autoturism, cu intenţia de a-l sustrage. În urma intervenţiei prompte a poliţiştilor, acesta nu a reuşit să sustragă autoturismul care era parcat în apropierea societăţii comerciale la care lucrează persoana care a reclamat furtul.
Faţă de Z.V.O., a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=119863Publicat de pe 6 Sep 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...