|

Un tânăr de 28 de ani din Cugir s-a răsturnat cu motocicleta pe DJ704. A ajuns la spital cu leziuni uşoare

Un tânăr de 28 de ani din Cugir, care circula cu o motocicletă împreună cu un pasager, s-a răsturnat în afara drumului din cauza vitezei. Cei doi au ajuns la spital, unde medicii au constatat că au scăpat doar cu leziuni uşoare.

Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată, vineri, 9 august, la ora 18.25 despre faptul ca pe DJ 704 a avut loc un accident de circulaţie.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la locul accidentului a stabilit că Paul C., de 28 de ani, din Cugir, în timp ce conducea, pe DJ 704, o motocicletă, într-o curbă, a pierdut controlul acesteia, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Atât conducătorul motocicletei, cât şi pasagerul aflat pe aceasta au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Cugir, unde s-a stabilit că au suferit leziuni corporale uşoare.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150781Publicat de pe 10 Aug 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...