|

Un tânăr de 28 de ani din Cugir s-a răsturnat cu motocicleta pe DJ704. A ajuns la spital cu leziuni uşoare

Un tânăr de 28 de ani din Cugir, care circula cu o motocicletă împreună cu un pasager, s-a răsturnat în afara drumului din cauza vitezei. Cei doi au ajuns la spital, unde medicii au constatat că au scăpat doar cu leziuni uşoare.

Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată, vineri, 9 august, la ora 18.25 despre faptul ca pe DJ 704 a avut loc un accident de circulaţie.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la locul accidentului a stabilit că Paul C., de 28 de ani, din Cugir, în timp ce conducea, pe DJ 704, o motocicletă, într-o curbă, a pierdut controlul acesteia, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Atât conducătorul motocicletei, cât şi pasagerul aflat pe aceasta au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Cugir, unde s-a stabilit că au suferit leziuni corporale uşoare.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150781Publicat de pe 10 Aug 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...