|

Un nuntaş a făcut scandal în piaţa alimentară din Cugir. A fost amendat cu 1500 de lei de jandarmi şi poliţişti

masina jandarmiDupă ce a chefuit la o nuntă, un tânăr din Cugir a făcut scandal în piaţa de alimente din oraş. Venise cu nişte prieteni să cumpere mici, la primele ore ale dimineţii de duminică şi s-a enervat când administratorul incintei a chemat forţele de ordine, după ce a văzut grupul de gălăgioşi. Localnicul l-a înjurat pe administrator şi a fost dus la secţia de poliţie. A fost amendat de un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică format dintr-un poliţist şi un jandarm cu amendă în valoare de 1.500 lei.

Personalul care administrează respectiva piaţă a solicitat ajutorul forţelor de ordine publică deoarece duminică, în jurul orei 7.00, mai multe persoane ce păreau în stare de ebrietate se manifestau foarte zgomotos şi îi deranjau pe ceilalţi clienţi. La sosirea unui echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică persoanele respective au spus că tocmai se întorseseră de la o nuntă şi s-au oprit câteva minute pentru a cumpăra mici.

Au înţeles că au încălcat normele de convieţuire socială statuate de lege – fapt pentru care au fost sancţionate cu avertisment verbal – au încetat gălăgia şi au plecat.

Aflat în vădită stare de ebrietate, un bărbat din acel grup a refuzat să dea relaţii în vederea stabilirii identităţii şi l-a înjurat şi jignit pe administratorul pieţei, pe care l-a considerat principal răspunzător de sosirea forţelor de ordine.

Este vorba de un localnic, în vârstă de 28 de ani, iar pentru calmarea acestuia a fost nevoie să fie imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Cugir. A fost identificat ca fiind C.C.E. şi, pentru faptele săvârşite, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154701Publicat de pe 25 Mai 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...