|

Un minor din Cugir a fost reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit o bătrână pe stradă. Femeia a suferit leziuni în zona feţei

Un minor din Cugir i-a furat unei femei în vârstă de 79 de ani o sacoşă cu alimente. Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe suspect, iar prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit victimei.

Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 de către o femeie din oraş cu privire la faptul că bunicii sale i-a fost sustrasă, prin violenţă, o sacoşă cu bunuri, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate.

La faţa locului s-a deplasat imediat echipa de cercetare, iar efectivele din teren au fost alarmate, astfel că, la scurt timp de la sesizare, a fost identificat şi reţinut principalul suspect de comiterea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că M.T.R., un minor în vârstă de 17 ani, din Cugir, i-a smuls femeii sacoşa în care avea portmoneul şi mai multe produse alimentare. Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni la nivelul feţei (plăgi contuze la nas şi sprânceană).

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151635Publicat de pe 28 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...