|

Un minor din Cugir a fost reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit o bătrână pe stradă. Femeia a suferit leziuni în zona feţei

Un minor din Cugir i-a furat unei femei în vârstă de 79 de ani o sacoşă cu alimente. Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe suspect, iar prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit victimei.

Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 de către o femeie din oraş cu privire la faptul că bunicii sale i-a fost sustrasă, prin violenţă, o sacoşă cu bunuri, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate.

La faţa locului s-a deplasat imediat echipa de cercetare, iar efectivele din teren au fost alarmate, astfel că, la scurt timp de la sesizare, a fost identificat şi reţinut principalul suspect de comiterea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că M.T.R., un minor în vârstă de 17 ani, din Cugir, i-a smuls femeii sacoşa în care avea portmoneul şi mai multe produse alimentare. Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni la nivelul feţei (plăgi contuze la nas şi sprânceană).

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151635Publicat de pe 28 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...