|

Un bărbat de 73 de ani din Cugir şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un cal

Un bărbat de 73 de ani din Cugir a murit în urma rănilor suferite după ce a fost lovit de un cal, cu copitele din spate. La spital, medicii au încercat să-l resusciteze timp de 20 de minute, fără succes.

Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată marţi, de către un medic din cadrul spitalului din Cugir, despre faptul că, în jurul orei 16,15, la această unitate medicală a fost adusă o persoană care, după circa 20 de minute, în care au fost efectuate manevre de resuscitare, a decedat.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în după amiaza zilei de 11 decembrie, G.S. (73 de ani), din Cugir, în timp ce se deplasa împreună cu cumnatul său pe o stradă din zona stadionului din Cugir, au trecut pe lângă B.I., din Cugir, care conducea de căpăstru un cal. Cei trei bărbaţi s-au salutat, moment în care calul s-a speriat şi l-a lovit cu copitele picioarelor din spate pe G. S.

Poliţia Oraşului Cugir continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147133Publicat de pe 12 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Un bărbat de 73 de ani din Cugir şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un cal”

  1. Ghionea_Emanuel_Constantin

    Ghionea Stefan … DUMNAZEU SA-L IERTE !!!

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...