|

Un bărbat de 47 de ani, cercetat de polițiști după ce a furat scule de la societatea unde a fost angajat

masina-politie-rutieraUn bărbat din Cugir a fost surprins sâmbătă, de o patrulă de siguranță publică, în timp ce transporta cu un cărucior scule de frezat și cuțite de strung. Bărbatul le-a sustras de la societatea comercială a cărui angajat a fost, cu scopul de a le vinde la fier vechi. Obiectele au fost restituite societății, iar în prezent bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

În timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Spicului din Cugir, sâmbătă, în jurul orei 14.00, o patrulă de siguranță publică, formată dintr-un polițist și un jandarm, a observat o persoană de sex masculin care transporta mai multe bunuri cu un cărucior.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că B.E., de 47 de ani, din Cugir, a sustras din incinta unei societăţi comerciale al cărui angajat a fost, 76 de scule de frezat şi 5 cuţite de strung, cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.

Obiectele sustrase au fost restituite societăţii păgubite iar pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151935Publicat de pe 20 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...