|

Ultimele pregătiri la unităţile de învăţământ din Cugir, pentru a primi elevii, în prima zi de şcoală

Cu câteva zile înainte de începerea cursurilor în noul an şcolar 2012-2013, unităţile de învăţământ din Cugir sunt pregătite pentru întâmpinarea elevilor. În toate şcolile au fost derulate lucrări de igienizare, curăţenie generală, reparaţii, în aşa fel încât copiii să aibă condiţii bune pentru participarea la ore.

La Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” au fost igienizate cabinetele şi laboratoarele, au fost zugrăvite holurile şi, prin contribuţia unei firme de mobilă din Sebeş, au fost reparate blaturile meselor din cancelarie şi din birourile conducerii unităţii de învăţământ.

La Colegiul Naţional „David Prodan”, a fost zugrăvit spaţiul laboratorului de chimie, au fost înlocuite instalaţiile electrice şi cele din grupurile sanitare.

La Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII Nr. 4 „Singidava” Cugir au fost executate lucrări de zugrăvire a claselor, pardoseala veche a fost schimbată, a fost amenajat terenul de sport – au fost vopsite bările de la porţile de fotbal şi panourile de baschet -, iar centrala de la subsolul clădirii a fost dezafectată. Cele două clase pregătitoare sunt dotate cu mobilier adecvat pentru vârsta elevilor, toaletele şi chiuvetele au fost schimbate şi a fost amenajat şi un podium, pentru ca micuţii să ajungă la tabla pe care vor scrie.

La Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Cugir au fost zugrăvite coridoarele şi unele săli de clasă din sediul vechi, au fost înlocuite instalaţiile electrice şi amenajate spaţiile pentru clasa zero.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=122504Publicat de pe 12 Sep 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...