|

Transportul public local din Cugir, atribuit firmei Livio Dario. TARIFELE de călătorie, de la 1 iulie

autobuz livio darioConsiliul Local al Orașului Cugir a aprobat atribuirea către operatorul de transport Livio-Dario SRL a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate. Firma va prelua transportul public de călători de la Cugir, din 1 iulie.

Decizia legislativului local a venit ca urmare a licitației publice ce a avut loc în data de 7 iunie, licitație la care au participat două societăți și în urma căreia oferta Livio-Dario SRL a fost declarată câștigătoare, transmit reprezentanţii Primăriei Cugir.

Potrivit contractului ce va fi încheiat pe trei ani, societatea amintită va efectua transportul de călători cu patru mijloace auto dotate cu aer condiționat: un autobuz cu 70 de locuri și un microbuz cu 19 locuri pentru ruta Cugir-interior și un autobuz cu 74 locuri și un microbuz cu 19 locuri pe traseul Cugir-Vinerea.

Prețul unui bilet va fi de 2,5 lei/ călătorie, în timp ce abonamentul lunar, pentru cei care aleg perioadele de luni până vineri va avea o valoare de 75 lei (2 călătorii/zi), iar abonamentul pentru cei care aleg să călătorească lunar, de luni până duminică, va costa 100 lei (2 calătorii/zi). Autobuzele vor circula după același program ca și în prezent, atât pe traseele Cugir interior, cât și pe ruta Cugir-Vinerea.

În viitorul apropiat, societatea va investi în amenajarea unei autobaze și în construirea unei clădiri de birouri la intrare în oraș. Consiliul Local al orașului Cugir a aprobat documentația Planului Urbanistic Zonal cu regulamentul local aferent pentru ”Construirea autobază auto, birouri şi împrejmuire”, iar lucrările sunt programate să înceapă în cursul acestui an.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=158909Publicat de pe 21 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...