|

TRAGEDIE la Şibot: Bărbat de 62 de ani, găsit spânzurat în șura gospodăriei. Fiul său a descoperit trupul neînsuflețit

cadavru IMLUn bărbat de 62 de ani din comuna Șibot s-a spânzurat în șura gospodăriei sale. Cadavrul a fost găsit de fiul acestuia, care a anunțat poliția. Pentru stabilirea exactă a cauzei morții, trupul bărbatului va fi examinat de medicii legiști.

Marți, în jurul orei 19.50, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său spânzurat, într-o anexă a locuinţei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat cadavrul lui O.I., de 62 de ani, din comuna Şibot, care era spânzurat în şura gospodăriei sale.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă, cu excepţia celor specifice spânzurării.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Alba Iulia, urmând ca specialiştii legişti să efectueze necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=155005Publicat de pe 12 Aug 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...