|

UPDATE: Tineri din Cugir, reţinuţi de poliţişti pentru furt. Au sustras telefoane mobile şi aparatură electronică din sediul unei firme

OLYMPUS DIGITAL CAMERADoi tineri din Cugir au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă, după ce, împreună cu un bărbat de 30 de ani, au furat din sediul unei firme din oraş mai multe telefoane mobile şi aparatură electronică.

UPDATE: Miercuri, tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea formulată, iar judecătorul a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 zile, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba.

Furtul a fost sesizat la poliţie în data de 12 iulie. Persoanele cercetate sunt Ionuţ S., de 20 de ani, Florin S., de 20 de ani şi Radu N., de 30 de ani, toţi din oraşul Cugir. În noaptea de 11/12 iulie, aceştia au pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu sediul în oraşul Cugir, iar din interior au sustras mai multe telefoane mobile şi aparatură electronică.

Faţă de doi dintre aceştia, respectiv, Ionuţ S., şi Florin S. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Pe numele celor trei persoane, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152971Publicat de pe 23 Iul 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “UPDATE: Tineri din Cugir, reţinuţi de poliţişti pentru furt. Au sustras telefoane mobile şi aparatură electronică din sediul unei firme”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...