|

Tineri din Cugir propuşi pentru arestare preventivă. Au comis mai multe furturi din locuinţe

Doi tineri din Cugir, dintre care un minor de 17 ani au fost reţinuţi pentru o durată de 24 de ore, urmând să fie propuşi pentru arestare preventivă, după ce au fost identificaţi de poliţişti ca fiind principalii suspecţi de comiterea a trei furturi din locuinţe. Prejudiciul acestora se ridică la suma de 4.228 lei. 

Urmare a activităţilor investigativ-operative şi de cercetare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au reuşit, vineri, 2 noiembrie, identificarea tinerilor A.D.V. (17 ani) si Andrei D. R. (27 ani), ambii domiciliaţi în oraşul Cugir , ca fiind principalii suspecţi în comiterea unor furturi, înregistrate în evidenţele dosarelor penale cu autori necunoscuţi.
Din probele administrate în cauză, poliţiştii au stabilit că tinerii sunt suspecţi de săvârşirea a trei furturi din locuinţă comise în luna octombrie 2012, prin care au cauzat un prejudiciu total de 4.228 lei, ce a fost recuperat în proporție de 60%.
Faţă de suspecţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere şi depunerea acestora în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Alba, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale si arestare preventivă.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=139935Publicat de pe 3 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...