|

Tineri din Cugir propuşi pentru arestare preventivă. Au comis mai multe furturi din locuinţe

Doi tineri din Cugir, dintre care un minor de 17 ani au fost reţinuţi pentru o durată de 24 de ore, urmând să fie propuşi pentru arestare preventivă, după ce au fost identificaţi de poliţişti ca fiind principalii suspecţi de comiterea a trei furturi din locuinţe. Prejudiciul acestora se ridică la suma de 4.228 lei. 

Urmare a activităţilor investigativ-operative şi de cercetare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au reuşit, vineri, 2 noiembrie, identificarea tinerilor A.D.V. (17 ani) si Andrei D. R. (27 ani), ambii domiciliaţi în oraşul Cugir , ca fiind principalii suspecţi în comiterea unor furturi, înregistrate în evidenţele dosarelor penale cu autori necunoscuţi.
Din probele administrate în cauză, poliţiştii au stabilit că tinerii sunt suspecţi de săvârşirea a trei furturi din locuinţă comise în luna octombrie 2012, prin care au cauzat un prejudiciu total de 4.228 lei, ce a fost recuperat în proporție de 60%.
Faţă de suspecţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere şi depunerea acestora în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Alba, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale si arestare preventivă.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=139935Publicat de pe 3 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...