|

TESTUL DE SINCERITATE cu Adrian Teban, primarul Cugirului. Vezi ce vrea să facă administrația orașului în 2013

În premieră pe Cugir24, invitatul moderatorului Dan Lungu la „Testul de sinceritate” a fost primarul Adrian Teban. Acesta a vorbit deschis despre planurile administraţiei locale, atât pe termen scurt, în acest an, cât şi în perioada 2014-2020. A dezvăluit problemele cu care se confruntă în activitatea de administraţie, dar şi detalii despre principalele investiţii din oraş şi demersuri pentru atragerea tinerilor pe piaţa de muncă locală.

Într-o radiografie a oraşului Cugir la acest moment, primarul Adrian Teban s-a referit la solicitările numeroase pe care le primeşte privind locurile de muncă, dar şi la oportunitatea unor investiţii noi. Este vorba despre deschiderea unei secţii de producţie componente industriale din plastic, de către firma italiană „Tehnoplast”, care din primăvară va face angajări, dar şi dezvoltarea producţiei la Star Transmission Cugir, în condiţiile deschiderii activităţii aceleiaşi firme, la Sebeş.

Primarul a dat detalii despre cele două proiecte prioritare în bugetul local, respectiv reabilitarea a opt străzi şi a ambulatorului din cadrul spitalului, care vor beneficia de finanţare europeană, bani viraţi după implementare acestora.

A descris situaţia de la Parcul Industrial Cugir şi planurile de viitor privind posibilitatea extinderii acestuia sau a creării altui spaţiu similar, în condiţiile în care actuala locaţie funcţionează la capacitate maximă de închiriere.

Referitor la accesul oraşului la autostrada Orăştie – Sibiu, primarul a amintit detalii privind stadiul discuţiilor pentru amenajarea racordului la aceasta dinspre Cugir. S-a referit, de asemenea, la activitatea Fabricii de Arme Cugir şi a Uzinei Mecanice, dar şi la viziunea sa privind dezvoltarea oraşului.

Adrian Teban a vorbit şi din perspectiva unui om care provine din oraşul pe care-l conduce şi care susţine iniţiativa tinerilor de a rămâne în comunitatea în care s-au născut, pentru a contribui la dezvoltarea acesteia. A amintit de demersuri pentru reactivarea învăţământului profesional la Colegiul „I.D. Lăzărescu” şi a dat exemple din propria experienţă.

Urmăriţi în continuare declaraţiile primarului Adrian Teban, la „Testul de sinceritate”:

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148153Publicat de pe 10 Feb 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “TESTUL DE SINCERITATE cu Adrian Teban, primarul Cugirului. Vezi ce vrea să facă administrația orașului în 2013”

  1. […] Vedeți declarațiile primarului despre accesul orașului Cugir la autostradă, dar și despre investiții, locuri de muncă, activitatea Fabricii de Arme Cugir şi a Uzinei Mecanice, dar şi la viziunea sa privind dezvoltarea oraşului, în emisiunea TESTUL DE SINCERITATE, pe Cugir24.ro […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...