|

Teodor ATANASIU: Victoria USL este victoria oamenilor din Alba

Dragi prieteni,

În primul rând vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor din Alba, de la sate sau de la oraşe, care, duminică, au înfruntat gerul şi zăpada şi au venit la vot. Vă mulţumesc pentru că v-aţi exercitat acest drept democratic câştigat cu sângele martirilor din decembrie 1989. În 9 decembrie, la fel ca şi în acele zile de decembrie ‘89, românii şi-au recâştigat România. În 2012, oamenii din Alba au demonstrat că vor să schimbe Alba în bine!

Victoria USL în judeţul Alba, considerat un fief al PDL şi ARD, este în esenţă o victorie a tuturor celor care s-au prezentat la vot. O victorie a oamenilor din Alba care şi-au demonstrat puterea, au demonstrat că au curajul să-i taxeze pe cei care în ultimii ani au susţinut o guvernare care i-a sărăcit pe români, care i-a umilit şi le-a întors spatele cu dispreţ.

Am câştigat aceste alegeri şi de astăzi lăsăm la o parte confruntările politice şi începem să construim împreună cu românii cel mai important proiect al USL – România puternică! România în care cetăţeanul român va fi cu adevărat liber. În care va avea un nivel de trai decent, în care va avea acces la educaţie de calitate, va avea acces la servicii moderne de sănătate şi, cel mai important, va avea demnitate.

Vă asigur că parlamentarii USL vor reprezenta cu profesionalism şi competenţă judeţul Alba şi vor colabora cu administraţia judeţeană şi administraţiile locale, fără să ţină cont de culoarea politică. Pentru noi contează de astăzi nivelul de trai şi locurile de muncă ale oamenilor din Alba.

Vă mulţumesc pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o şi vă reamintesc că Uniunea Social Liberală sunteţi dumneavoastră – oameni din Alba care aţi votat cu speranţa pentru un viitor mai bun. Am fost şi sunt din ce în ce mai mândru de oamenii din Alba. Victoria USL este în primul rând victoria dumneavoastră!

Teodor ATANASIU – senator ales prin VOTUL TĂU!

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147107Publicat de pe 10 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...