|

Tânăr din Săliştea, prins de poliţişti la volan fără permis şi cu 200 de litri de motorină în portbagaj fără acte

Poliţiştii din Săliştea şi Şibot au confiscat 200 de litri de motorină, combustibil găsit în bidoane transportate de un tânăr de 32 de ani, într-un autoturism. Acesta nu a putut justifica provenienţa carburantului şi, în plus, nu deţinea permis de conducere.

Joi, la ora 14.30, poliţiştii Posturilor de Poliţie Săliştea şi Şibot, în timp ce efectuau activităţi de patrulare pe raza de competenţă, au oprit pentru control, pe raza localităţii Tărtăria, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Săliştea.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cu ocazia controlului efectuat, în portbagajul autoturismului a fost găsită cantitatea de 200 de litri, ambalată în bidoane de 20 şi 30 de litri, a cărei provenienţă nu a putut fi justificată de conducătorul autoturismului, existând suspiciunea că provine din furt.

Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar întreaga cantitate de combustibil a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii cu exactitate a provenienţei, în funcţie de rezultat urmând a fi luate măsuri legale.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150752Publicat de pe 26 Iul 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...