|

Tânăr din Cugir, REŢINUT de poliţişti, după ce a furat un laptop şi un router, din locuinţa unui cetăţean

furt-locuinteUn tânăr de 29 de ani din Cugir a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce în dimineaţa zilei de luni a intrat în locuinţa unui cetăţean, de unde a furat un laptop şi un router. Este prezentat marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Luni, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir au luat măsura reţinerii faţă de N.I., de 29 de ani, din Cugir, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt ce a fost sesizată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

  Luni noaptea, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 de către un cetăţean din oraş, cu privire la faptul că din locuinţă i-au fost sustrase bunuri.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reușit să-l identifice de N.I. ca persoană bănuită de comiterea furtului, iar bunurile au fost recuperate şi restituite păgubitului.

Se pare că bărbatul a profitat de faptul că un geam al locuinţei a rămas deschis şi a pătruns în casă, iar din dormitor a sustras un laptop şi un router.

N.I., care mai este cercetat şi în alte dosare penale pentru 6 fapte de furt, a fost reţinut de poliţiştii din Cugir, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca  marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de furt, poliţia recomandă:

Nu lăsaţi deschise uşile şi geamurile locuinţei nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!

Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154883Publicat de pe 16 Iun 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...