|

Tânăr din Cugir, decoperit pe stradă căzut la pământ și cu lovituri în zona capului. Polițiștii au demarat cercetările

Un tânăr de 21 de ani din Cugir a fost descoperit, sâmbătă,  căzut la pământ și cu lovituri în zona capului, într-o zonă de blocuri din oraș. Acesta se pare că ar fi fost victima unei altercații ce a  avut loc sâmbătă noapte între mai multe persoane, iar polițiștii au demarat deja cercetările. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Alba.

Sâmbătă, la ora 1.00, Poliția Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un cetăţean din Cugir, despre faptul că în apropierea blocului unde locuieşte, între mai mulţi tineri are loc o altercaţie.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică care l-a găsit pe D.A.M., de 21 de ani, din Cugir, căzut la pământ, prezentând o plagă în zona capului. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Cugir, de unde a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Alba, fiindu-i acordate îngriji medicale de specialitate, în prezent starea acestuia fiind stabilă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 19/20 octombrie, între 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 45 de ani, pe de o parte şi alţi 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, pe de altă parte, toţi din Cugir, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs o altercaţie generată de discuţii contradictorii referitoare la prietena unuia dintre ei.

În timpul acestui conflict, D.A.M., care nu era participant la încăierare, a fost lovit cu o piatra în zona capului de către Tudor D., de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări faţă de cele 9 persoane participante la conflict, sub aspectul comiterii infracţiunii de încăierare. În ceea ce priveşte agresiunea comisă asupra lui D.A.M., încadrarea juridică finală a faptei urmează să fie făcută în funcţie de evoluţia stării lui de sănătate.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=135834Publicat de pe 20 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...