|

Tânăr din Cugir, cercetat penal pentru conducere fără permis. A fost prins de poliţişti pe strada Griviţei

volan masina sofer condusUn tânăr în vârstă de 26 de ani din Cugir este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis. Acesta a fost oprit în trafic de poliţişti, miercuri, pe strada Griviţei din oraş.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cugir, aflaţi în exercitarea sarcinilor de serviciu pe strada Griviţei din oraşul Cugir au oprit în trafic, miercuri, un autoturism condus de către Alin N., de 26 de ani, din oraşul Cugir.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped de art. 335 alin. 1 şi 3 din Codul penal.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154895Publicat de pe 25 Iun 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...