|

Spitalul Orășenesc Cugir scoate la concurs postul de director financiar-contabil

Spitalul Orășenesc Cugir organizează concurs pentru ocuparea postului vacant  de director financiar-contabil. Concursul va avea loc în perioada 24-25 ianuarie 2013.

Pentru postul vacant de director financiar contabil, candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată,cu diplomă de licență sau echivalentă în profilul economic. Aceștia trebuie să aibă cel puțin 5 ani de vechime în specialitatea studiilor.

Taxa de participare la concurs este de 100 lei, iar dosarele se pot depune la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir până cel târziu în data de 20 ianuarie 2013.

Concursul va consta în trei probe: cea scrisă pentru verificarea cunoștințelor din legislația specifică postului este eliminatorie, susținerea în fața comisiei de concurs a proiectului de management şi interviul de selecție.

Dosarele trebuie să conțină cererea de înscriere, copia actului de identitate, copie legalizată a diplomei de licenţă sau de absolvire, după caz; curriculum vitae; adeverinţa care atestă vechimea în gradul profesional sau în specialitatea studiilor, după caz; cazier judiciar; declaraţie pe proprie răspundere privind colaborarea cu securitatea înainte de anul 1989; declaraţia pe propria răspundere că nu este urmărit penal şi nu are cunoştinţe că a început urmărirea penală asupra sa, adeverinţă din care rezultă că e apt medical, fizic şi neuropsihic; proiectul / lucrarea de specialitate realizat de către candidat; chitanţa de plată a sumei de participare la concurs în sumă de 100 lei.

Pentru a putea fi declarați admiși, concurenții trebuie să obțină, la fiecare probă din cele trei ale concursului, minim nota 6.00.

„Postul de director interimar a fost ocupat până în anul 2011 de Mihaela Schneider. De atunci, pentru că nimeni nu a mai dorit să participe la concursul pentru acest post, a fost ocupat interimar de directorul financiar-contabil Steluţa Sărmăşan. Până acum nu și-a depus nimeni dosarul pentru a se înscrie la concurs”, a declarat directorul  Spitalului Orășenesc Cugir, Cristian Simu.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147668Publicat de pe 11 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...