|

Spectacol de 1 Decembrie la Cugir, în Piața Complex. Primarul nu vrea campanie de Ziua Naţională

Ziua de 1 Decembrie  va fi una specială anul acesta, în Cugir. Reprezentații administrației locale au pregătit un spectacol dedicat Marii Uniri din 1918. Evenimentul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 12.00 și se va desfășura în Piața Complex  din centrul orașului.

Spectacolul va fi oferit de către elevii Școlii Generale Nr.3 din Cugir, pregătiți de directorul educativ, Luminița Sgubea și profesoara Ionela Dărab. Prin prestația lor, elevii vor reaminti publicului prezent, prin poezii și cântece, semnificația zilei de 1 Decembrie 1918. De asemenea, va avea loc și un spectacol folcloric oferit de Taraful Casei de Cultură. Și pentru că este ziua tuturor românilor, reprezentanții Serviciului public de Asistență Socială va oferi o masă gratuită pentru cei care au ajutor de șomaj, pensionarii cu pensia mai mică de 400 de lei,  persoanele cu handicap grav și cele cu alocație complementară. Conform surselor din administrația locală, sâmbătă vor fi împărțite celor prezenți și stegulețe cu tricolorul României.

În semn de respect pentru această zi, primarul Adrian Teban a cerut partidelor să nu politizeze evenimentul și să participe la această manifestare fără însemnele electorale.

Organizatorii acestui eveniment sunt Primăria orașului Cugir, Consiliul Local, Casa de Cultură, Școala Generală nr.3 și Serviciul Public de Asistență Socială.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146721Publicat de pe 29 Noi 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...