|

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la Cugir: Cinci candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

primaria cugirÎnainte de alegerile locale care vor avea loc în data de 5 iunie, cugirenii sunt invitați să facă un exercițiu de vot și să aleagă omul pe care îl consideră potrivit să decidă ce de întâmplă în Cugir în următorii 4 ani. Adrian Teban va încerca anul acesta să câștige un nou mandat de primar al orașului Cugir, funcție pe care o deține de 12 ani. Alături de el sau mai bine spus împotriva lui vor candida alți patru reprezentanţi de la diferite partide. PSD, ALDE, PMP și UDMR sunt formațiunile care și-au desemnat candidați la funcția de primar al orașului Cugir.

Biroul Electoral Orășenesc din Cugir a primit în acest an cinci dosare de candidați la primărie, toate de la partide politice.

Din partea PNL va candida primarul în funcție, Adrian Teban, iar de la PSD și-a depus dosarul, alături de lista de CL, președintele organizației, Mircea Augustin Trifan. Din partea UNPR va candida consilierul local (PP-DD),  Tiberiu Ștefănie, de la ALDE, Ioan Cosmin Dubleș, iar de la PMP Sorin Vasile.

Cugir24 își invită cititorii să voteze omul pe care îl consideră potrivit pentru a conduce orașul în următorii ani. 

Precizăm din nou că acest sondaj nu este unul ştiinţific, însă baza foarte largă de participanţi depăşeşte cu mult orice eşantion luat de obicei în calcul de sondajele profesioniste, deci rezultatele noastre şi implicit ale dumneavoastră nu pot fi ignorate.

Dacă mâine ar fi alegeri pentru Primăria Cugir, cu cine ai VOTA? VOTAȚI omul pe care îl considerați potrivit pentru funcția de primar al orașului Cugir!!

[cardoza_wp_poll id=1]

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156045Publicat de pe 3 Mai 2016. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la Cugir: Cinci candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?”

  1. Mircea augustin Trifan

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...