|

Social-democratul Mircea Trifan a preluat conducerea Fabricii de Arme Cugir. Vezi ceilalţi directori numiţi în funcţie

Conducerea Fabricii de Arme Cugir ar fost preluată de preşedintele PSD Cugir, Mircea Trifan. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe social-democratul Paul Dincu.

Trifan a fost desemnat pentru funcţia de director general în şedinţa Consiliului de Administraţie de miercuri, 3 aprilie. Preia conducerea interimar şi aşteaptă numirea oficială din partea ROMARM.

Mircea Trifan este preşedintele PSD Cugir, de la începutul lunii martie.

Conducerea Fabricii de Arme a fost schimbată de mai multe ori, în ultimii ani. Paul Petru Dincu (PSD) l-a înlocuit în funcţie pe Codruţ Cernea, în septembrie 2012.

Dincu a fost, anterior preluării funcţiei, inginer la “Star Transmission” Cugir, departament logistică şi aprovizionare. Mircea Trifan (41 de ani), membru în CA la Fabrica de Arme, a fost şef serviciu instalaţii la Apa CTTA Cugir.

Ceilalţi membri ai conducerii Fabricii de Arme sunt:

– director general adjunct: inginer Nicolae Mihăilesc (PSD – director „Cugireana” SA)

– director logistică: inginer Paul Dincu (PSD)

– director producţie: inginer Graţian Duma

– director economic: economist Diana Rădulescu

– inginer şef cercetare-dezvoltare: Lucian Pop

– şef serviciu resurse umane: jurist Mircea Simu

– inginer şef calitate: Cornelia Rădiţoiu.

Noua structură de conducere a Fabricii de Arme Cugir a fost numită miercuri, 3 aprilie, în şedinţa Consiliului de Administraţie.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149203Publicat de pe 12 Apr 2013. Publicat in BREAKING NEWS, ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Social-democratul Mircea Trifan a preluat conducerea Fabricii de Arme Cugir. Vezi ceilalţi directori numiţi în funcţie”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...