|

Sfântul Gheorghe: Mesaje, urări, sms-uri bune de trimis celor dragi de ziua numelui

sfantul-gheorgheCreștinii ortodocși îl sărbătoresc în fiecare an, pe data de 23 aprilie, pe Sfântul Gheorghe. 910.000 de români își serbează ziua numelui în acestă dată. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume. Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc să transmită un gând unei persoane dragi.
Dacă nu ai timp sau pur şi simplu nu îți găseşti inspirația oricât ai căuta-o, iată câteva mesaje de Sf. Gheorghe propuse de noi.

Citește și MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pe care le poţi transmite celor dragi

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! ”

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018
„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!
„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”
„Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!”
„La multi ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!”

VEZI  și :  MESAJE de CRĂCIUN 2016. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152422Publicat de pe 22 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...