|

Tribunalul Alba: Tibor Polgar, albaiulianul acuzat de proxenetism și trafic de minori a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Tibor Polgar, albaiulianul acuzat de proxenetism și trafic de minori de procurorii DIICOT și-a aflat sentința la Tribunalul Alba. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare.

Pe lângă închisoare, Polgar a mai primit și interzicerea unor drepturi. Decizia Tribunalului nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Activitatea infracţională de care Polgar a fost acuzat se desfăşura, potrivit procurorilor, la o pensiune situată pe raza municipiului Alba Iulia ce aparţine familiei inculpatului.

Tibor Polgar, bărbatul de 50 de ani acuzat de proxenetism şi trafic de minori s-a prezentat în faţa magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, care au avut pe rol judecarea recursului formulat de acesta împotriva arestării preventive. Apărat de avocata Maria Vasîi, Polgar a încercat să convingă judecătorii că este nevinovat de acuzaţiile care i se aduc şi că nu este altceva decât un ţap ispăşitor în toată această poveste.

În pensiunea din Alba Iulia, la momentul descinderilor, a fost descoperit un bărbat de cetăţenie belgiană care întreţinea relaţii sexuale cu o minoră. Pe lângă patronul reţinut, procurorii au mai efectuat cercetări şi în legătură cu activitatea infracţională a unei alte persoane despre care se presupune că ar face parte din această reţea. Momentan, acesta a primit doar interdicţia de a părăsi ţara. Reţeaua de prostituţie îşi desfăşura activitatea pe raza judeţului începând cu anul 2010. Până în prezent, oamenii legii au identificat 5 victime ale acestora, respectiv 3 fete minore şi 2 majore care erau plasate la diferiţi clienţi, oameni de afaceri din judeţ dar şi străini,  pentru a întreţine relaţii sexuale. Fetele erau din Alba Iulia şi Cugir, iar tariful practicat pentru o partidă de sex era de 200 de euro.

Tribunalul Alba a remis presei următorul comunicat:

„În data de 17.10.2012,  Tribunalul Alba a hotărât condamnarea inculpatului Polgar Tibor pentru săvârşirea a trei infracţiuni de act sexual cu un minor, în formă continuată, a două infracţiuni de proxenetism în formă continuată – la  pedeapsa de 3 ani  închisoare, (fiind contopite pedepsele principale în pedeapsa cea mai grea de 3 ani  închisoare)  alături de care a aplicat, pe o durată de 2 ani, pedeapsa complementară a interzicerii  următoarelor drepturi:

– dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice

– dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat

În baza art. 88 C.penal s-a dedus din pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare, pe care o va executa în final condamnatul, durata reţinerii şi a arestului preventiv începând cu 24.04.2012 şi până la zi.

În baza art. 350 C.proc.penală s-a menţinut starea de arest preventiv a inculpatului.

Tribunalul Alba a admis acţiunile civile formulate de părţile civile, în consecinţă, a fost obligat inculpatul să plătească daune morale acestora în sumă de 15.000 euro.

Sentinţa Tribunalului Alba poate fi atacată cu apel în 10 zile de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat şi pentru celelalte părţi”.

Citește și motivarea judecătorilor Tribunalului Alba care au dispus arestarea preventivă a lui Polgar.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=135226Publicat de pe 17 Oct 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...