|

Şedinţă extraordinară la CL Cugir. Modernizarea reţelei de străzi şi calendarul târgurilor pentru 2014

Consilierii locali din Cugir se reunesc joi, 5 decembrie, de la ora 16.00, în şedinţă extraordinară, cu trei proiecte de hotărâre pe ordinea de zi. Vor vota rectificare de buget, calendarul târgurilor şi reabilitarea a opt străzi din Cugir şi Vinerea.

Proiectul ordinii de zi:

1. Aprobarea rectificării bugetului local al Oraşului Cugir pentru anul 2013

2. Aprobarea Proiectului „Reabilitarea şi modernizarea reţelei de stăzi: str. Drăgana, str.1 Mai, str. Avram Iancu, str. Mihai Viteazu, str. 21 Decembrie 1989, str. Vasile Alecsandri, str. Râul Mic şi str. Eroilor – Vinerea, Orasul Cugir, Judetul Alba”, a Studiului de fezabilitate, indicatorilor tehnico-economici şi a cheltuielilor legate de proiect (modificare pentru străzile Drăgana şi 21 Decembrie 1989, revocarea HCL din 2009; valoarea investiţiei pentru toate străzile menţionate în proiect este de 20.430.687 lei inclusiv TVA; din care C+M: 17.851.478 lei inclusiv TVA, durata de realizare este 14 luni)

3. Aprobarea Calendarului târgurilor, pieţelor şi oboarelor din Oraşul Cugir, Judeţul Alba, pentru anul 2014 (zi de piaţă: zilnic, Piaţa „Complex”; duminica, Piaţa „1 Mai”; târg săptămânal: sâmbăta, Piaţa „Complex”, târg de ţară: în data de 4 a fiecărei luni; târg de animale: duminica).

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151687Publicat de pe 5 Dec 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Şedinţă extraordinară la CL Cugir. Modernizarea reţelei de străzi şi calendarul târgurilor pentru 2014”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...