|

Schimbări de conducere la unităţi de învăţământ din Cugir. Vezi ce experienţă la catedră au noii directori

În urma deciziilor Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, de la începutul lunii septembrie s-au schimbat „garniturile” de directori de la trei unităţi de învăţământ din Cugir. Au fost înlocuiţi în funcţie 4 directori şi 3 directori adjuncţi.

Funcţia de director al Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu” a fost preluată, de luni, de către profesorul Alexandru Micaciu. Acesta o înlocuieşte pe fosta directoare, Camelia Dumitrean.

Alexandru Micaciu este absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca şi al unei şcoli post-universitare în domeniul ingineriei circulaţiei rutiere, are specializare inginer TCM (Tehnologia Construcţiilor de Maşini), domeniu în care a predat la acest liceu, cu o experienţă profesorală de 14 ani.

Noul director adjunct al Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu” este profesorul Ion Nicu, cu specializarea tehnologia informaţiei şi comunicării (TIC) şi o experienţă profesorală de 13 ani. O înlocuieşte în funcţia de conducere pe profesoara Dacia Napău.

Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir este condus, din septembrie, de profesoara de engleză Lilica Vanţ. Aceasta l-a înlocuit la conducerea liceului pe profesorul de fizică Miron Bur (care intră în pensie, după ce a fost director la această unitate de învăţământ din 2006). Lilica Vanţ are 49 ani şi o experienţă la catedră de 15 ani. A mai ocupat funcţia de directoare, în perioada 2001-2006. Funcţia de director adjunct a rămas vacantă, din cauza diminuării numărului de clase.

Învăţătoarea de ciclu primar Monalisa Mirela Borza este noua directoare a Şcolii cu clasele I-VIII „Sigidava” Nr. 4 Cugir, fiind numită în funcţie prin decizie de detaşare din 1 septembrie 2012, a

Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba. Experienţa la catedră a noii directoare este de 27 ani în învăţământul primar. O înlocuieşte în funcţia de conducere pe profesoara de istorie Lucia Anghel, care a fost directoare din anul 2006 până în luna iulie al acestui an.

Directoare adjunctă este Gabriela Lupu, profesoară de franceză, cu o experienţă de 33 ani. Această şcoală a comasat prin absorbţie Şcoala cu clasele I-VIIII Nr. 2 Cugir, din cauza numărul tot mai mic de elevi.

La Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Cugir, directoare a fost numită profesoara Stela Ţîrlea. Aceasta a mai ocupat funcţia de conducere, în perioada 1999-2009 şi a activat ca profesoară de matematică în cadrul acestei şcoli de aproximativ 25 de ani. Reamintim că fostul director al şcolii, Horea Rotche, a fost ales viceprimar al oraşului Cugir. Acesta a ocupat funcţia de director al unităţii de învăţământ în perioada 2009-2012.

Directoare adjunctă a fost numită Laura Diana Teban. Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Cugir a comasat activitatea Şcolii cu clasele I-VIII „Ioan Mihu” Vinerea, din cauza numărului mic de elevi şi din considerente de finanţare.

La Şcoala cu clasele I-VIII „Iosif Pervain” Cugir a rămas în funcţie directoarea Rodica Roxana Mihai, profesoară de română cu o experienţă de 26 de ani. Acesteia i-a expirat mandatul la conducerea şcolii, dar nu a avut concurenţi pentru funcţie.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=119796Publicat de pe 5 Sep 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...