|

Scandal într-un bar de pe strada Drăgana din Cugir. Doi localnici au spart un geam şi au acostat trecători. Unul dintre ei a fost dus în cătuşe la secţia de poliţie

catuseDoi localnici din Cugir au intrat în vizorul jandarmilor şi poliţiştilor după ce au provocat scandal la un bar de pe strada Drăgana. Riscă dosar penal pentru distrugere pentru că, sub influenţa băuturilor alcoolice, au spart geamul unei locuinţe din apropiere şi au agresat verbal trecătorii. Unul dintre ei a fost dus în cătuşe la secţia de poliţie.

Printr-un apel la 112, joi, la ora 18.50, s-a semnalat faptul că două persoane aflate în vădită stare de ebrietate acostează într-un mod agresiv trecătorii de pe strada Drăgana din oraşul Cugir. În ajutorul apelantului s-a deplasat de urgenţă un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm care a constatat că persoanele recalcitrante fugiseră, dar nu înainte de a distruge o fereastră a unui imobil din zonă.

Pornind de la semnalmentele oferite de martorii oculari, poliţistul şi jandarmul au plecat în căutarea celor doi, depistându-i pe strada I.B. Deleanu din localitate.

Unul dintre aceştia prezenta urme de sânge pe unul dintre braţe – ceea ce ar fi putut indica faptul că el era autorul distrugerii de mai devreme – drept pentru care au fost invitaţi la sediul poliţiei în vederea clarificării situaţiei.

Necooperanţi cu forţele de ordine, au refuzat să se conformeze indicaţiilor acestora, fiind nevoie de încătuşarea unuia dintre ei şi conducerea forţată.

Identificaţi ca fiind Gheorghe R. (27 de ani) şi Vasile D. (21 de ani), ambii domiciliaţi în Cugir, au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea faptei de distrugere, în cauză a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca Poliţia Oraşului Cugir să continue cercetările.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154706Publicat de pe 29 Mai 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...