|

Scandal cu lovituri de cuţit într-un bloc de pe strada Rozelor din Cugir. Un bărbat şi-a înjunghiat vecinul şi, din greşeală, şi propriul fiu

Un scandal iscat într-un bloc din Cugir s-a terminat nefericit pentru trei bărbaţi din oraş. Deranjat de gălăgia vecinilor, un tânăr de 31 de ani a intrat în locuinţa acestora şi s-a ales cu o lovitură de cuţit în zona toracică, din partea proprietarului. Acesta din urmă, sub influenţa alcoolului şi din cauza faptului că în apartament era întuneric, şi-a înjughiat din greşeală şi fiul. Atât agresorul, cât şi prima victimă, care a intrat cu forţa în casa vecinilor, sunt cercetaţi de poliţişti.

Poliția Orașului Cugir a fost solicitată duminică, la ora 1.10, prin apelul de urgenţă 112, să intervină la un eveniment produs  într-o locuinţă situată pe strada Rozelor din Cugir.

Poliţiştii i-au identificat pe Costache C. (61 ani), Ciprian D.C. (33 ani) şi Aurel B. (31 ani), toţi cu domiciliul în Cugir. Ultimul prezenta o plagă înjunghiată penetrantă în regiunea toracică.

Din primele cercetări efectuate de către o echipă formată dintr-un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi Poliţa Oraşului Cugir, s-a stabilit faptul că în jurul orelor 1.00, victima, Aurel B., fiind deranjat de gălăgia provocată de vecinii săi, Costache C. şi fiul său, Cristea D. C., a forţat uşa de acces în locuinţa acestora. După un schimb de replici, Costache C. l-a înjunghiat cu un cuţit pe care-l avea în locuinţă. Din cauza faptului că era întuneric (apartamentul nu este racordat la reţeaua de electricitate), precum şi a stării de ebrietate în care se afla, făptuitorul l-a înjunghiat şi pe fiul său, Cristea D.C., provocându-i leziuni superficiale în zona dorso-lombară.

Medicii de la Spitalul Judeţean Alba au stabilit că Aurel B. a suferit leziuni corporale care au necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă, iar medicii legiști din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba au stabilit că vătămările corporale necesită 25-30 zile îngrijiri medicale pentru vindecare, victimei fiindu-i pusă în primejdie viața.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor faţă de Costache C. şi violare de domiciliu faţă de Aurel B., cei doi fiind cercetaţi în stare de libertate.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148917Publicat de pe 1 Apr 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Scandal cu lovituri de cuţit într-un bloc de pe strada Rozelor din Cugir. Un bărbat şi-a înjunghiat vecinul şi, din greşeală, şi propriul fiu”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...