|

SC Parcul Industrial Cugir SA își va plăti eșalonat dividendele datorate Consiliului Județean Alba

Consilierii județeni din Alba au aprobat în ședința de joi eșalonarea la plată a dividendelor datorate Consiliului Județean de către societatea comercială „Parcul Industrial Cugir”. Este vorba despre o sumă de 12.366 lei, aferentă anului 2011, din care s-a achitat suma de 3.278 lei.

„Societatea comercială Parcul Industrial Cugir are ca obiect de activitate <Administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract>. Activitatea economică desfășurată de către societate în anul 2011 a dus la obținerea unui profit brut în sumă de 62.251 lei.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Parcul Industrial Cugir a aprobat situațiile financiare ale societății respectiv repartizarea unei părți din profitul brut realizat pentru plata dividendelor în sumă de 12.366 lei pentru anul 2011. Din valoarea dividendelor de plată aferente exercițiului financiar societatea a achitat acționarului unic suma de 3.278 lei”, se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre votat joi de consilieri.

Consilierii județeni au aprobat eșalonarea la plată a dividendelor aferente anului 2011, în sumă de 9.088 lei, în tranșe de 3.030 lei pe lună, în iulie, august și septembrie 2013.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150427Publicat de pe 27 Iun 2013. Publicat in ACTUALITATE, ECONOMIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...