|

„Săptămâna altfel” la Colegiul „I.D. Lăzărescu” din Cugir. Vezi ce activităţi sunt planificate sub genericul „Să ştim mai multe, să fim mai buni”

Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” și-a elaborat planul pentru „Săptămâna altfel”, care în acest an se desfășoară sub genericul „Să știm mai multe să fim mai buni”. Elevii colegiului vor participa timp de o săptămână la un altfel de activităţi decât cele cu care sunt obişnuiţi.

Printre primele activități care vor avea loc în această săptămână se regăseşte ecologizarea în zonele în care există prea multe resturi menajere, cum ar fi albia râului Cugir. Marți, tinerii vor putea participa la prezentări pe tema educației rutiere, dar și a educației sanitare. Pentru realizarea acestor proiecții, s-a realizat o colaborare cu Poliția Rutieră și Spitalul Orășenesc Cugir, care sunt cei mai în măsură să prezinte astfel de lecții. Tot marți, va avea loc un concurs cu tema „Sanitarii pricepuți”. Miercuri, în colaborare cu SVSU Cugir va avea loc o simulare a unui incendiu.

Joi se desfăşoară  Ziua porților deschise pentru toți absolvenții de clasa a VIII-a, care sunt invitați să viziteze școala, dar și să participe la un spectacol artistic realizat de elevii Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu”.

Vineri va avea loc un concurs de fotografie, unde elevii trebuie să prezinte poze realizate doar în această săptămână, la activitățile care au avut loc în cadrul instituției școlare. Fotografiile trebuie să evidențieze cele mai bune activități din săptămână. De asemenea, tot vineri, o comisie formată din profesori va analiza toate activitățile care au avut loc în timpul săptămânii.

Planul activităților din săptămâna „Să știm mai multe să fim mai buni” a fost realizat de directorul Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu”, Alexandru Micaciu, directorul adjunct Ion Nicu și consilierul educativ Ionuț Iancu. De asemenea, conducerea instiuției școlare a dat dreptul și elevilor să își spună părerea cu privire la planul activităților din săptămâna „Să știm mai multe să fim mai buni”.

Pe tot parcursul acestei săptămâni vor avea loc și concursuri sportive, la care pot participa toţi elevii.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148605Publicat de pe 18 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, Educatie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “„Săptămâna altfel” la Colegiul „I.D. Lăzărescu” din Cugir. Vezi ce activităţi sunt planificate sub genericul „Să ştim mai multe, să fim mai buni””

  1. eroare d-soara! Programul ,,Scoala Altfel” afost inlocuit cu ,,sa stii m.m. ……

    • daca cititi mai jos o sa vedeti ca scrie sub ce generic se va desfasoara in acesta an „saptamana altfel” mai exact „sa stim mai multe, sa fim mai buni”….doar ca am folosit vechea denumire ca cititorii sa stie despre ce este vorba ..

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...