|

Șantaj ca în filmele americane. Doi tineri din Cugir i-au cerut unei fete 10.000 de euro pentru a nu posta pe internet imagini compromițătoare

Doi tineri de 23 și 28 de ani din Cugir sunt propuși pentru arestare preventivă, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce primeau bani de la o tânără pe care o șantajau cu postarea pe internet a unui film în care aceasta apare în ipostaze indecente. Cei doi i-au cerut fetei suma de 10.000 de euro.

Tânăra de 22 de ani din Cugir a sesizat, la data de 25 ianuarie, polițiștii de la Investigații Criminale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu privire la faptul că este şantajată de către doi bărbaţi din acelaș oraș care i-au cerut suma de 10.000 de euro pentru a nu posta pe internet un film în care aceasta apare în ipostaze indecente.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că D.C.F., de 28 de ani şi S.I.F., de 23 de ani au început să o amenințe pe fată încă din luna decembrie a anului trecut. Cei doi au şi postat un asemenea film pe un site, după care l-au şters.

Miercuri, 29 ianuarie, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba, poliţiştii au organizat un flagrant, iar cei doi suspecţi au fost prinşi în timp ce primeau de la victimă suma de 600 euro, care iniţial au fost marcaţi de către poliţişti.

În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Alba Iulia, au fost efectuate percheziţii domiciliare la locuinţele învinuiţilor, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare informatice, telefoane mobile şi unităţi centrale de calculator.

Cei doi învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de şantaj şi răspândirea de materiale obscene, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi învinuiţi.

UPDATE: La data de 30.01.2013, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, pe cei doi cugireni cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj şi răspândirea de materiale obscene.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi i-a prezentat pe cei doi învinuiţi instanţei de judecată, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148015Publicat de pe 30 Ian 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Șantaj ca în filmele americane. Doi tineri din Cugir i-au cerut unei fete 10.000 de euro pentru a nu posta pe internet imagini compromițătoare”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...