|

SÂMBĂTĂ: Alimentarea cu gaz în Cugir şi Vinerea se întrerupe de la ora 8.00 pentru cuplarea unor conducte la reţea

gazE.ON Gaz Distribuţie anunţă sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în oraşul Cugir şi în localitatea Vinerea, sâmbătă, 8 noiembrie, începând cu ora 8.00, din cauza unor lucrări de cuplare a unor conducte la reţea.

Compania precizează într-un comunicat că, în vederea efectuării unor lucrări de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale a localităţilor Cugir şi Vinerea, în cursul zilei de sâmbătă, 8 noiembrie, începând cu ora 8.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)s au 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153663Publicat de pe 6 Noi 2014. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...