|

REŢINUŢI pentru TÂLHĂRIE. Doi tineri din comuna Şibot l-au agresat pe un adolescent ca să-i ia telefonul mobil

arestat_catuseDoi tineri cu vârsta de 18 ani, respectiv 15 ani din comuna Şibot au fost reţinuţi de poliţiştii din Vinţu de Jos, după ce l-au agresat pe un tânăr de 17 ani din aceeaşi comună, pentru a-i fura telefonul mobil. Poliţiştii au găsit bunul sustras, la o casă de amanet din Alba Iulia.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat, joi, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri de 15 şi 18 ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, cercetaţi într-un caz de tâlhărie reclamat în 10 noiembrie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Vințu de Jos, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, a rezultat că în jurul orei 12.30, în timp ce se aflau pe un câmp de raza localităţii Şibot, cei doi tineri, prin violenţă, i-au luat telefonul mobil unui adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Şibot.

Valoarea prejudiciului a fost estimată de victimă la suma de 1.200 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul mobil de la o casă de amanet din municipiul Alba Iulia.

Faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar unităţii de parchet competente i-a fost formulată propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi prezentarea acestora judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153694



Publicat de pe 20 Noi 2014. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...