|

REŢINUŢI pentru TÂLHĂRIE. Doi tineri din comuna Şibot l-au agresat pe un adolescent ca să-i ia telefonul mobil

arestat_catuseDoi tineri cu vârsta de 18 ani, respectiv 15 ani din comuna Şibot au fost reţinuţi de poliţiştii din Vinţu de Jos, după ce l-au agresat pe un tânăr de 17 ani din aceeaşi comună, pentru a-i fura telefonul mobil. Poliţiştii au găsit bunul sustras, la o casă de amanet din Alba Iulia.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat, joi, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri de 15 şi 18 ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, cercetaţi într-un caz de tâlhărie reclamat în 10 noiembrie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Vințu de Jos, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, a rezultat că în jurul orei 12.30, în timp ce se aflau pe un câmp de raza localităţii Şibot, cei doi tineri, prin violenţă, i-au luat telefonul mobil unui adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Şibot.

Valoarea prejudiciului a fost estimată de victimă la suma de 1.200 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul mobil de la o casă de amanet din municipiul Alba Iulia.

Faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar unităţii de parchet competente i-a fost formulată propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi prezentarea acestora judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153694Publicat de pe 20 Noi 2014. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...