|

Rectificare de buget la Cugir şi finanţarea cheltuielilor de dezvoltare. Vezi ce se mai construieşte în oraş

Consilierii locali din Cugir au pe ordinea de zi, vineri, aprobarea rectificării bugetare locale pentru 2013. De asemenea, se propune alocarea sumei de 500.000 lei din excedentul înregistrat la finele anului 2012, pentru pentru finantarea în anul 2013, a cheltuielilor de dezvoltare.

Potrivit documentaţiei ce va fi prezentată în şedinţa de CL, veniturile bugetului local al oraşului Cugir se suplimentează cu 95.000 lei reprezentând vărsăminte din profitul net realizat în anul 2012 de Ocolul Silvic Sâpcea Cugir. De asemenea, se suplimentează împrumutul din excedentul anilor precedenţi, pentru finanţarea cheltuielilor de la secţiunea dezvoltare cu 500.000 lei.

La partea de cheltuieli intervin următoarele modificări:

Învăţământ: se suplimentează cheltuielile materiale la Colegiul Naţional “David Prodan” cu 15.000 lei, pentru lucrări de reparaţii.

Autorităţi executive: se majorează cheltuielile materiale cu 70.000 lei, pentru reevaluarea mijloacelor fixe şi se diminuează cheltuielile de capital cu 4.000 lei, suma rămasă disponibilă după achiziţionarea produselor aprobate în bugetul iniţial.

Cultură: se majorează transferurile pentru Casa de cultură cu 67.000 lei (cheltuieli materiale de 24.000 lei pentru instalarea aparatelor de aer condiţionat şi pentru lucrări de reparaţii) şi cele pentru Căminul Cultural Vinerea cu 32.000 lei.

Serviciul public comunitar de evidenţă persoane: se majorează cheltuielile de personal cu 3.000 lei şi se cuprind cheltuieli de capital în sumă de 5.000 lei, pentru achiziţia unei staţii de transmitere date în sistemul naţional.

Servicii publice: se majorează cheltuielile materiale cu 12.000 lei pentru achiziţia de scule şi echipament de protecţie pentru echipele de intervenţie din cadrul ADP.

Se majorează cheltuielile de capital la obiectivul Extindere reţele electrice cu suma de 39.000 lei pentru plata avizelor.

Canalizare: se majorează sumele prevăzute pentru reparaţii cu 20.000 lei.

Străzi: În urma finalizării lucrărilor de execuţie la obiectivele de investiţii “Modernizare strada 21 Decembrie 1989” şi “Modernizare strada Drăgana”, se diminuează cheltuielile de capital cu suma de 229.000 lei.

Sport: se suplimentează cheltuielile materiale cu suma de 450.000 lei pentru plata cotizaţiei la Asociaţia de Fotbal Metalurgistul 1939 şi cheltuielile de capital cu 50.000 lei pentru realizarea unui SF de transformare a bazinelor de la ştrand în sală de sport.

Asistenţa socială: se suplimentează creditele aprobate iniţial cu 65.000 lei pentru plata abonamentelor gratuite acordate persoanelor cu handicap, a indemnizaţiilor asistenţilor personali şi pentru alte cheltuieli materiale.

Investiţii: se diminuează creditele cuprinse iniţial pentru execuţia lucrărilor de reabilitare la cantină cu 30.000 lei şi se cuprinde suma de 73.000 lei pentru realizarea a două busturi şi instalarea aparatelor de aer condiţionat.

Cămin Cultural: se majorează cheltuielile materiale cu 2.000 lei, pentru achiziţia de obiecte de inventar şi cheltuielile de capital cu 30.000 lei pentru suplimentarea creditelor prevăzute iniţial pentru realizarea SF de reabilitare a Căminului Cultural.

Clubul Sportiv Orăşenesc: se dimninuează cheltuielile materiale cu 80.000 lei şi suplimentează cu aceeaşi sumă cheltuielile de capital pentru achiziţionarea unui sistem de irigare subterană a terenului de fotbal.

Spitalul Orăşenesc Cugir: ţinând cont de stadiul lucrărilor de reparaţii capitale, se diminuează sumele prevăzute iniţial cu 140.000 lei şi se suplimentează cu aceeaşi sumă creditele pentru achiziţia de aparatura medicală pentru sala de operaţii.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150685Publicat de pe 17 Iul 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...