|

FOTO | PSD Cugir şi-a desemnat conducerea pe următorii 2 ani: Mircea Trifan este preşedintele organizaţiei, ales cu votul a 263 delegaţi

Preşedintele interimar al PSD Cugir, Mircea Trifan a fost confirmat în funcţia de conducere a organizaţiei orăşeneşti, vineri, cu votul a 263 delegaţi. Au fost aleşi la Conferința Orășenească a PSD Cugir şi cei opt vicepreşedinţi, secretarul şi trezorierul organizaţiei. Au participat 387 de reprezentanţi, care şi-au ales conducerea pe următorii 2 ani.

Mircea Trifan a fost ales la conducerea PSD Cugir, vineri, cu 263 de voturi, iar contracandidatul său, Nicolae Muntean, a primit doar 121 de susţineri. Reamintim că Trifan a preluat conducerea interimară organizaţiei după ce liderul Cornel Murg care a fost ales în funcția de subprefect al județului Alba.

Au fost aleşi în aceeaşi şedinţă şi cei opt vicepreşedinţi: Anton Butnaru, Bogdan Mihai Dumitru, Nicolae Mihăilescu, Aurel Păştină, Lucian Pop, Horia Rotche, Mircea Simu, Ovidiu Ene. Secretar a rămas Cristian Ciutrilă, iar trezorier este Mihaela Bota.

Din voturile celor 387 de delegaţi, trei au fost considerate nule, astfel că 384 au fost valabil exprimate.

Evenimentul s-a desfăşurat în sala de spectacole a Casei de Cultură Cugir, în prezenţa liderului PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu. „Sunteți cea mai bună organizație din județ și pentru aceasta l-am adus cu mine și pe Bogdan Medrea, ca să vadă și el ce înseamnă o organizație serioasă. Veți fi exemplul meu pentru celelalte organizații din județ. Am venit în această seară aici, ca la o familie și la o organizație unită”, a declarat acesta.

Mircea Trifan, preşedintele ales al PSD Cugir a spus că obiectivele sale sunt creșterea numărului de membri și atragerea tineretului în partid şi că „la viitoarele alegeri locale, dorim instalarea unui primar din partea noastră pentru a-i aduce Cugirului demnitatea de altădată”.

Contracandidatul acestuia, Nicolae Muntean este membru de partid din anul 1999, ocupând funcția și de vicepreședinte. A fost șef de secție în cadrul Uzinei Mecanice Cugir timp de 24 ani. Acesta a declarat că a dorit să își depună candidatura pentru președenția organizaţiei locale, din cauza nemulțumirilor care frământau PSD Cugir.

I-a îndemnat pe delegați să-l aleagă, pentru ca partidul să poată intra în normalitate: „Apelul meu este să mă alegeți, că să putem intra în normalitate.”

Obiectivele pe care le-a promovat Muntean sunt: „democratizarea deciziilor, întâlniri semestriale cu conducerea subdiviziunilor de partid din oraș, adoptarea unei poziții față de colegii din alianță, deschiderea partidului pentru toate clasele sociale, eliminarea despotismului și promovarea celor înțelepți”.

Potrivit precizărilor oferite de secretarul organizaţiei PSD Cugir, Cristian Ciutrilă, la Conferința Județeană a PSD Alba vor fi prezenți cei 38 de membri ai Biroului Organizației Orășenești Cugir, dar conducerea filialei cugirene dorește ca numărul delegaților să ajungă la 50 de persoane.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148363Publicat de pe 1 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “FOTO | PSD Cugir şi-a desemnat conducerea pe următorii 2 ani: Mircea Trifan este preşedintele organizaţiei, ales cu votul a 263 delegaţi”

  1. […] Vezi componenţa organismului de conducere a PSD Cugir şi  detalii de la conferinţa de partid, pe Cugir24.ro. […]

  2. a fost cea mai mare hotie ! totul a fost o minciuna regizata cu o zi inainte de MURG si candidatul preferat – un om fara personalitate Trifan !delegatii desemnati nu au primit buletine de vot deoarece acestea au fost distribuite angajatilor de la APPA adusi cu forta in sala si pusi sa voteze . daca au fost desemnati 304 delegati de unde a avut Trifan 265 voturi ? PSD are mult de pierdut din aceasta poveste : multi membrii au plecat dezamagiti de ceea ce s-a intamplat acolo si vor sa renunte la PSD. Nu trebuia decat sa fie organizate alegeri corecte indifirent cine ar fi castigat . DAR murg nu regizeaza pentru prima data asa ceva . Rusine si lui Darzu care a vazut ce se intampla dar in loc sa ia atitudine s-a aliat taberei Trifan !

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...