|

Propunere de majorare a tarifelor de transport pe ruta Cugir-Vinerea cu 33 la sută. Noile preţuri la bilete şi abonamente

autobuz-vechiConsilierilor locali din Cugir le este prezentată, marţi, în şedinţa CL, propunerea pentru majorarea tarifelor de transport public local cu 33%, pe ruta Cugir-Vinerea. Noile preţuri de bilete şi abonamente ar urma să intre în vigoare de la 1 iulie.

Preţul unui bilet de călătorie între Cugir şi Vinerea ar urma să fie de 2 lei, abonamentul lunar (40 de călătorii, luni-vineri) va costa 60 de lei, iar cel pentru 60 de călătorii, inclusiv în weekend, de 80 de lei.

Pensionarii cu vârste peste 60 de ani vor avea reducere de 50% la abonamentele de călătorie.

Propunerea a fost formulată de trei consilieri, care susţin că scumpirea biletelor şi abonamentelor cu 33% este necesară pentru rentabilizarea serviciului.

Aceştia amintesc de nemulţumirile pronunţate de cetăţeni privind calitatea transportului local asigurat de Lam Trans SRL are a preluat prin concesiune serviciul de la Cugireana, astăzi falimentară. În cele din urmă contractul cu această firmă a fost reziliat, iar acum administraţia locală se pregăteşte să delege această atribuţie altei firme, în urma unei licitaţii.

De asemenea, transportatorul local M Bit SRL prezintă situaţia cheltuielilor ca justificare pentru cererea de majorare a tarifelor şi de “revenire la preţul real pentru abonamentele destinate persoanelor cu handicap”. Ultima majorare de tarife a fost opreată acum şase ani.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152902Publicat de pe 20 Iun 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...