|

Propunere de majorare a tarifelor de transport pe ruta Cugir-Vinerea cu 33 la sută. Noile preţuri la bilete şi abonamente

autobuz-vechiConsilierilor locali din Cugir le este prezentată, marţi, în şedinţa CL, propunerea pentru majorarea tarifelor de transport public local cu 33%, pe ruta Cugir-Vinerea. Noile preţuri de bilete şi abonamente ar urma să intre în vigoare de la 1 iulie.

Preţul unui bilet de călătorie între Cugir şi Vinerea ar urma să fie de 2 lei, abonamentul lunar (40 de călătorii, luni-vineri) va costa 60 de lei, iar cel pentru 60 de călătorii, inclusiv în weekend, de 80 de lei.

Pensionarii cu vârste peste 60 de ani vor avea reducere de 50% la abonamentele de călătorie.

Propunerea a fost formulată de trei consilieri, care susţin că scumpirea biletelor şi abonamentelor cu 33% este necesară pentru rentabilizarea serviciului.

Aceştia amintesc de nemulţumirile pronunţate de cetăţeni privind calitatea transportului local asigurat de Lam Trans SRL are a preluat prin concesiune serviciul de la Cugireana, astăzi falimentară. În cele din urmă contractul cu această firmă a fost reziliat, iar acum administraţia locală se pregăteşte să delege această atribuţie altei firme, în urma unei licitaţii.

De asemenea, transportatorul local M Bit SRL prezintă situaţia cheltuielilor ca justificare pentru cererea de majorare a tarifelor şi de “revenire la preţul real pentru abonamentele destinate persoanelor cu handicap”. Ultima majorare de tarife a fost opreată acum şase ani.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152902Publicat de pe 20 Iun 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...