|

Proiect pentru descoperirea talentelor, la Şcoala Gimnazială „Singidava” Cugir. Elevii vor fi premiaţi de conducerea unităţii de învăţământ

Elevii de la Școala Gimnazială „Singidava” își descoperă talentele prin intermediul proiectului „Primăvara copiilor de la Singidava”. Acesta oferă posibilitatea afirmării spiritului creator, a talentului şi a familiarizării elevilor cu derularea acestei inițiative culturale şi totodată promovarea acestora în plan local şi judeţean.

Proiectul răspunde nevoii de cunoaştere a talentelor pe care elevii le au, dar şi de insuflare a dragostei faţă de propria şcoală. Prin activităţile desfăşurate se încearcă evidenţierea abilităților lor de a comunica, de a cânta, de a desena sau de a se juca.  De asemenea, un alt obiectiv este dezvoltarea spiritului creator folosind diferite metode şi tehnici moderne în realizarea obiectivelor propuse.

Proiectul „Primăvara copiilor de la Singidava” a debutat pe 1 Martie, cand, cei mai buni elevi ai scolii au fost premiati pentru rezultatele obtinute la fazele locale ale Olimpiadelor scolare. Până acum, copiii au participat la concursuri precum muzică, dans, desen, fotografie, teatru, creații literare, interpretare și sport care au avut loc în prima săptămână din martie și a fost denumită „Curcubeul micilor talente”.

În această săptămână are loc concursul pentru însemnele școlii-insignă, pliant și blazon, iar următoarea săptămână elevii talentații la scris vor concura pentru cel mai frumos imn al școlii. Conducerea școlii va oferi câştigătorilor diverse premii, pentru a încuraja talentul fiecărui elev.

De asemenea, tot acest proiect va fi consemnat într-o revistă tematică unde vor fi publicate operele elevilor câștigători. Proiectul se va încheia cu o serbare care va avea loc în 3 aprilie.

Profesorii care coordonează proiectul sunt Monalisa Borza, Dan Moldovan, Floare Vlasea, Oana Horciu.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148566Publicat de pe 13 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...